Kände att det var dags för en nystart, på alla sätt och vis. En ny blogg blev liksom första steget mot en nystart, nu kan allting bara bli bättre känner jag. Har för några månader sedan flyttat hemifrån och bloggen kommer fyllas med texter, kärlek, jobb och allt annat. Jobbar som lärare idag, men det kan det bli ändring på.

Jag är en spontan tjej som gillar att resa. Dock är det ingen i min familj som tror att detta är sant . Obs min synförmåga återuppstod när vi landade. Jag är jättebra på landskap och sport, gillar all sport egentligen och vill hest bara prata om livet och sport i allmänhet.

Några nya berättelser rinner dock inte ur mina fingrar just nu. Crossfit var inte min grej. Även om jag inte kräktes. Många elever klarar sina studier och mår bra. Det är underbart. Men ett inte försumbart antal elever har problem. Det kan handla om allt mellan himmel och jord. Från självskadebeteende till allmän lathet.

Att vara ny på jobbet – jag skulle vilja ha en ny på jobbet-knapp på mig. Personligen kan jag inte säga att jag gjorde vågen när jag såg beskedet.

Likes

Comments