Solens sköna strålar har vi tyvärr inte skymtat särskilt mycket denna sommaren. Men när dom väl tittat fram har man tagit vara på dom extra mycket. Sommarn borde verkligen vara årets alla årstider! Men vilken tur vi har ändå, att få ha fyra årstider, helt unika på sitt sätt. Och nu går vi mot mörkare mornar och kvällar och ser tillbaka på minnen från sommaren:

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hela lördagens mood: Soffhäng. Jag är inte riktigt kry så idag har Oskar passat upp mig med mat och bakning. Nu ikväll tände han massa ljus och poppade popcorn. Det är jättemysigt här nu i lägenheten! Så skönt när man börjar komma i ordning och känna sig hemma.

Likes

Comments

Att spendera en solig söndag cyklandes på en tandemcykel på Ven var superduper (iallafall om man sitter bak på cykeln, haha). Vi upplevde många slående vyer, åt god fisk och fikade på ett mysigt fik och åt glass såklart. Kvällen avslutade vi med mer mat på vår balkong. Sommarn är bra älskvärd alltså!

Likes

Comments

Hallå i värmen! Har ni det bra? Jag och Oskar har nyss kommit hem från en resa på Sardinien i Italien som egentligen skulle vara till Zakynthos i Grekland, MEN, vi båda kollar fel på biljetten och missar flyget, ni kan ju tänka paniken när man inte ser sin flight på tv-skärmen. Men en stund senare hade vi bokat en ny resa till Sardinien...från Göteborg och vi befann oss i Köpenhamn. Ni hör ju... Men personalen på Fritidsresor var bäst och löste biljetter från Köpenhamn istället. Allt gick bra tack vare dem! Väl framme var vi otroligt trötta efter många vakna timmar (som ni ser på fjärde bilden). Och Sardinien? Fantastisk strand och hav (Vi besökte en världsberömd strand som hette Stintino som var utan dess like. Helt otrolig som ni ser på sista bilden) och staden i Alghero påminner lite om gamla stan i Stockholm, dvs jättemysig! Men alla rykten om Italiens mode och shopping och otroliga matkultur är inget vi hedrar, förutom pizza man kunde beställa metervis. Matvraket Oskar var i himmelriket. Vi åt pizza 6/8 dagar. Här kommer bilder, kram!

Likes

Comments

Hur underbart är inte vädret? Det känns ju som vi är många enade om att sommaren borde vara årets alla årstider? Senaste tiden har jag och Oskar jobbat om varandra, men lyckats fånga helt underbara sommarkvällar tillsammans. En kväll satt vi och åt på uteservering och resterande dagar av senaste veckan så har vi grillat. Vårt lägenhetshus har en trädgård precis intill Rönne å, så himla jättemysigt. Där kommer vi nog spendera många dagar!

Likes

Comments

Igår visade Oskars mamma mig vägen till stranden. Det visade sig att det bara var 2km till stranden från lägenheten och på samma gata som vi bor på till och med. Asså???? Hur nice? Hur har jag inte haft vetskap om detta? Så idag har jag packat en picknickkorg och åkt ner till stranden med sällskap av Oskar, Natta och Dario. Må värmen vara här för att stanna!

Likes

Comments

Äntligen fredag! Efter en vända på stan igår, kom jag hem med några handdukar från Hemtex som jag tycker är himla fina. Nu i förmiddags har jag skrivit klart en inlämningsuppgift i företagsekonomi och skickat in och nu ska jag sätta mig i solen en stund och bara koppla av. Äntligen är solen här! I eftermiddag ska jag inhandla fredagsblommor. Är det någon mer jag som blir lycklig när jag ser fina blommor står på bordet?

Likes

Comments

Igår när jag slutat jobba körde jag till Ängelholm och jag och Oskar flyttade massa grejer. Hur är det ens möjligt att ha så mycket saker? Vart har allt varit?
Efter att ha vilat en stund bestämde vi oss för att gå ut och äta på Telegrafen i Ängelholm. En supergod hamburgare senare var vi proppmätta! (till och med Oskar blev mätt.....det krävs helst 7462727463kg kött vanligtvis för att det ska ske, haha).
Imorse innan jag skulle köra till jobbet serverade Oskar amerikanska pannkakor med nutella och banan. Och som grädden på moset; jag bytte bil med pappa över natten och fick tillbaka min egna nypolerad. Asså ❤️
Jag har jobbar supermycket i helgen och ser framemot några dagars ledighet.

Likes

Comments

Alltså? Hur skriver man första inlägget på en blogg egentligen? Jag har ändrat typ flera gånger nu och skrivit ''Hej, jag heter Josefine'' på typ åtta olika sätt, men det känns som ni redan räknat ut det eftersom det står som en stor rubrik i min header. Men Josefine heter jag iallafall, jag är 23 år och bor tillsammans med min pojkvän i en lägenhet i Ängelholm. Vi har faktiskt bara bott där i två veckor! Så antagligen kommer jag publicera inlägg från lägenheten, kläder, vardagliga sysslor, resor och lite allt möjligt. Denna bloggen kommer vara vardaglig och personlig! Välkommen!


Likes

Comments