hejsan! som ni nog ser på rubriken så är jag tillbaka med bloggen yay😅. Så jag kommer då att börja om med bilden eller hur man nu kallar det😅 ses i näst hej!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

vilken tycker du är bäst?👌

Likes

Comments

Hej☆ Idag var jag i stan med min bästis alva♡. De saker jag köpte kan ni se på de fotona☺.
Hoppas ni gillade inlägget hadee💕!
Likes

Comments

hejsan allihopa☺ i detta inlägget hade jag tänkt att visa mina eos och berätta vad jag tycker om dom. Eos är ett läppbalsam som jag tycker är väldigt bra. Vissa eos luktar jättegott👌 men dom kanske sitter på 5-10 min , som inte är så mycket tycker jag. Men jag gillar förpackningen och jag köpte mina på kicks för 89 kr styck. Mina eos finns på bilden där nere om ni undrar så ja.

hoppas ni gillade det här inlägget så får ni ha det bäst hadee👌💕.

Likes

Comments

jag har varit sjuk i tre dagar nu måndag,tisdag och onsdag. Men jag har bara tagit lungt jag har varit lite på mobil och datorn. Men jag har ochså sovit. Bilden ni ser var tagen igår så ja det här va bara ett litet snabbt inlägg.

hoppas ni inlägget så får du ha det bäst hadee💕!

Likes

Comments

vilken tycker du är bäst?💕👌 komentera gärna och gilla för fler lyx vs budget.

hoppas ni gillade inlägget så får ni ha det bäst hadee!💕☺

Likes

Comments

1. ♡Åhlens crush fragrace mist♡
jag älskar åhlens crush mist i doften "fabulous pink". Den doftar som surt godis och frächt jättegott👌. Och den är rosa😹👌. Den kostar cirka 100-120 kr på åhlens.

2.♡kiko cheeky color creamy blush♡
Jag har i färgen "01" och den är lite som en koral orange rosa färg. Jag tycker den är jättefin till sommaren.

3.♡maybelline new york colorsensational läppstift♡
jag älskar det här läppstiftet. Den är så himla krämig, sitter på länge och kladdar inte.Just den här färgen är i "900 pink pop" och är en fin godis rosa färg.

4.♡hm mascara volume♡
jag gillar den här mascaran för att den ger volume och längre fransar. Borsten är väldigt stor så jag användet den i övre fransarna och den fungerar jättebra.

5.♡make up store läppstift♡
Jag har i färgen "poppy" som är lite mörkare än min naturliga läppfärg. Läppstiftet är jätte krämigt på läpparna och har bra prigment. Dom kostar cirka 170 kr på make up store vilket som är väldigt dyrt men jag blev helt kär i färgen så ja.

6.♡Nivea lip butter♡
Läppbalsamet är ett utav de få läppbalsammen jag verkligen gillar. Den luktar jätte gott och jag har i lukten/smaken "raspberry rose". Den återfuktar jätte bra och luktar jätte gott. Läppbalsammet kostar cirka 30-40 kr.

hoppas ni gillade blogginläget hadee💕👌

Likes

Comments

hejsan allihopa! jag ville bara uppdatera och säga att jag ska äta kvällsfika☺ jag kanske ska göra ett blogginlägg ikväll eller så kommer det en imorgon hadee!💕

Likes

Comments

hejsan allihopa! i detta blogginlägget hade jag tänkt att göra olika tips på hur du får längre hår. 👉 men det här kanske inte funkar på alla för alla har ju olika hårtyper👈. men vi sätter igång!💕

1. hårmassags grej går ochså bra med en vanlig borste ☺.

det du gör är att du helt enkelt "masserar" hårbotten i några minuter .Alltså Det ska typ göra så att blodet gör utrummer för nytt hår😊. dåligt förklarat men det funkar👌.

2 & 3. ägg och olivolja☺

du tar lite olivolja i hela håret ♡men jag rekomendar i hårbotten mest för att få bäst resultalt♡ och sedan tar du ett ägg och gör samma sak som du gjorde med olivoljan. låt det sitta i 30 minuter och sen skölj av det med shampoo. det jobbigaste delen med att ha olja i sitt hår är att få ut oljan med shampooet. jag brukar oftast få ut själva oljan i håret när jag har skjölt av 3 gånger med shampoot.

👌 men du ser resltatet på en vecka👌

4. kokosnötsolja☺

du smälter koksoljan och masserar in det i hårbotten. och låta det sitta i i några minuter och sen skölj av med shampoo.


​hoppas du gillade blogginlägget hadee!💕

Likes

Comments

vilken tycker du är bäst?👈💕

Likes

Comments