Jag kommer på helt fantastiska saker att skriva ibland. Alltid när jag är ljusår från en dator. Ord som säger perfekt vad jag känner, ni vet som i de gamla inläggen när jag bara dansar med orden, fast bättre.

Allt borde väl vara bättre nu. Jag också. Jag är äldre, klokare och all den där skiten. Jag tar studenten och nu är det återigen meningen att jag ska veta vad jag vill göra med mitt liv. Precis som för tre år sedan. Och det här med mina gamla motton... Att jag kan göra vad jag vill när jag vill, det är aldrig för sent... Ja, de har flugit sin kos.

Vet ni vad jag vill göra? Jag vill vara oansvarig och supa skallen i bitat på någon party-ö, leka sjuka sexlekar hela dagarna med en man som inte älskar mig men som jag ändå skulle ge världen till (ja, du vet vem du är) och blabla, trots att jag inte ens tycker sånt är kul eller lockande. Jag är bara trött på att låtsas vara perfekt. Jag orkar inte med min egen fasad.

Jag är inte redo för det ansvar som axlas på mig. När folk undrar vad jag gör om 20 år blir jag idiotförklarad när jag säger att jag inte vet.  Men jag vet ju inte vad jag ska göra NU... Jag är 19. Jag var ett barn nyss. Eller okej, ett barn har jag inte varit på många år men ändå...

Jag önskar jag hade den där trygga punkten nu. Ni vet den där som man somnar bredvid varje kväll, fylld av tacksamhet. Som stryker bort tårarna precis innan man somnar och säger att det kommer ordna sig. Och som viskar "jag älskar dig" trots att jag inte hör och vägrar släppa taget.

För jo. Mitt i den här stressen inser jag också hur fruktansvärt ensam jag är.

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Är inne i en helt galen period, där inspirationen bara flödar. Tror det är för allt det nya som händer hela tiden, det är en övergång på väg... Och jag gillar det faktiskt!

Jag har haft ett helt fantastiskt lov, med födelsedagar, studentkryssning (mer om det lilla jag kommer ihåg senare, okej?) påskmiddag och allmänt gos med min Finis. Ett bästa sista påsklov kunde jag inte ha fått!

Ska låtsas vara upptagen i en timme till innan jag och Anna beger oss ner på stan och köper massa nödvändigt småkraffs, typ nagelfilar och pennor, haha... Puss på er

Likes

Comments