Nytt åt, nya möjligheter. Jag skulle vilja lova saker som att sluta röka, träffa mina vänner oftare, träna mer och så vidare, men det är ju ändå saker jag vet att jag inte kan garantera att jag håller och så känner jag mig bara dålig sen. Så istället för det lovar jag att ta dagen lite som den kommer.

 

Saker som jag KAN lova dock är att försöka gå ut gymnasiet med minst godkänt i alla ämnen utom matematik B. Prova alla Ben and Jerry's – smakerna (även om jag totalt har snöat in på Halfbaked, jösses vad god den är)... Fylla året med fina minnen och galna upptåg. Den vet jag att jag helt klart kan hålla, det är ju trots allt Josefin Jossey Jonsson vi snackar om här.

 

Sedan har jag ju nyårsmål istället, det hade jag förra året med. Tittar jag tillbaka så föll det väl på många håll, men jag gjorde mycket av det. Som tatueringen, piercingen, bowlade med världens bästa gäng, såg Håkan Hellström live, hade en awesome kväll på Healing through music... Det hände mycket roligt i år, även om hösten kanske stod lite still. Det behöver inte vara stora mål heller. Sätt upp kanske ett stort mål, med många små delmål, och sen kan du ha ”pytte”-mål vid sidan av, då känner man sig inte lika dålig om man misslyckas, för att man lyckats med de andra småsakerna.

 

2011 var en transportsträcka känner jag. Det var dock en bra transportsträcka med mycket lärdomar. Min lilla hemlighet som jag skrev om igår, är att jag inte haft en självmordstanke på en månad. En månad, hörni. 2011 har handlat om att kämpa för mitt liv, om att bli frisk och lycklig. Jag vet att lycka inte kommer i en handvändning, men jag är på väg. Jag har varit jämn i mitt humör, det har inte varit extrema toppar och dalar, utan mer som en... Våg. En sån där som kluckar in på stranden ni vet. Förutom den här stora bedriften (jag tror verkligen på riktigt att jag kan bli frisk nu) så gjorde jag ju slut med Robin i somras, det sista halvåret med honom lärde mig tillslut att jag måste behandla mig själv bra, och det innebär även att när andra inte gör det så måste jag faktiskt sparka ut dem ur mitt liv. Jag lärde mig att vänner alltid finns där oavsett vad (kanske till och med på oväntade platser) och att jag måste vårda dem precis lika ömt, om inte mer, som jag måste behandla mig själv. Jag lärde mig att kärlek behöver inte göra så jävla ont hela tiden, och att det är inte så farligt att våga (igen, jag lär mig nog det här på nya nivåer varje år). 2011 handlade helt enkelt om att växa i mig själv för att jag ska klara framtiden, förstår ni hur jag menar? Det hände inte så stora saker, jag blev inte världskänd i år, blabla, men jag vet också att för att nå mina mål så var det här året nödvändigt, jag behöver veta vem jag är, vad jag kan och varför jag vill saker innan jag faktiskt kan göra något. Så att det ”inte hände något” (det är väl egentligen bullshit, men skitsamma) spelar ingen roll.

 

Mina nyårsmål i år?

 

  • Att ta hand om mig själv.

  • Ta studenten med minst godkänt i nästan alla ämnen

  • Få ett jobb eller bestämma mig för vad jag vill göra (för jo, jag vet fortfarande inte vad jag vill)

  • Flytta hemifrån

  • Skriva en låt till en stor artist (okej, let's face it, en halvkänd artist eller ett lokalband funkar också, haha ← delmål?)

  • Se The Hunger Games på bio

  • Krama Malin, haha, det här kan jag hålla!

  • Åka till London

 

Haha, japp. Det här kan jag göra. Resten av 2012 vill jag ska vara ett äventyr. Jag vill inte planera vad som händer in i minsta detalj. Jag vill göra lite som jag känner för i största möjliga utsträckning. Vill jag hoppa från Mount Everest så fine, let's do it, typ. Nu var det ett dåligt exempel, men skitsamma. Hoppas ni får ett toppenår, sötnosar!

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag anordnade en festival, sjöng ut min kärlek till min bästa vän, piercade och tatuerade mig =)Har du några nyårslöften?
Mål snarare. Ta studenten med G i nästan alla ämnen, åka till London och smaka alla B&J-sorter som jag kan få tag på!


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, men däremot blev det två kusiner. Nelly och Tuva, de sötaste pluttarna i världen!

 

Vilka länder besökte du?
Jag har inte åkt utomlands iår.. Tyvärr. Blir som sagt var ändring på det under 2012

 

Vad önskar du att du gjort mindre?
Hmm... Klankat ner på mig själv så hårt. Och låtit andra trampa på mig. Tvekat. Men det blev ju bra tillslut, det också.

 

Bästa minnet från 2011?
Alla samtal med Malin, underbara människa. Alla påhitt med Bus, när jag sjöng för A, Healing Through Music, bowlingkvällen på min födelsedag, tatueringsstudion, Håkan Hellström...

 

Bästa köpet?
Min Samsung!

 

Vad spenderade du mest pengar på?
Godis, räknade jag ut. Tragiskt... Julklappar och födelsedagspresenter grävde en del hål i plånboken också...


Gjorde någonting dig riktigt glad?

En massa. Håkan, Malins stöd, Anders, mina fantastiska lärare...


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Hmm... jag har svårt att mäta det, helt ärligt... Argare, kanske?


Favoritprogram på TV?
Idol! Sen är jag rätt förtjust i Grimm, Gilmore Girls och Ellen DeGeneres också!


Är det något du sakna 2011 som du vill ha år 2012?
Lycka och kärlek (don't we all?) äventyr i alla former. Vetskap och beslutsamhet. Mer tid med vänner.

 

Vad ser du mest framemot med år 2012?

Att ta studenten, och få fortsätta kampen med att bli frisk. Att lära känna nya människor och platser, fler äventyr, få jobba med med musik, eller hitta ett tidsfördriv så länge. Flytta hemifrån. Finns en massa!

Likes

Comments

- Jag har pratat med bästisfisen i telefonen

- Jag träffade Elin på bussen

- Jag har B&J Halfbaked

- BLONDINBELLA SVARADE PÅ MIN #payitforwardegoboos - tweet! OMG

Haha, bra fredag med andra ord! Och hörrni, gör min hashtag till en TT på Twitter? #payitforwardegoboost <--that one! Skicka en komplimang till en eller flera som du tycker om på Twitter, och få dem att sprida det vidare, spread the love!

Idag är alltså en fruktansvärt bra dag, inklusive det faktum att jag är exalterad över föregående inlägg, huhu!

Likes

Comments

Jag har något viktigt att berätta, älsklingar. Något så sjukt stort, jag kan ha fått något som jag har velat ha länge, något som gör mig lycklig och exalterad. Men jag vill inte ropa hej för tidigt. Jag vill vara hundra procent säker. Och jag vill berätta för mina vänner först. Se deras lyckliga leenden.

Det är en stor gåva, en fantastisk sak, ett helt nytt liv om man nu vill kalla det så. Ååh, jag är så uppe i varv! Vi får se imorgon, kanske berättar jag vid 12-slaget. Det är helt sjukt i alla fall, och jag vet att ni kommer bli så glada för min skull! Puss på er!

Likes

Comments

Jag känner två fruktansvärt fina 19-åringar som båda kommit mig otroligt nära. Den ena har jag bara känt i typ sex månader (men har vetat länge vem hon är, vi har alltid umgåtts i samma kretsar, bara inte lärt känna varandra förrän nyligen) och den andra har jag känt i två och ett halv år typ. Det här inlägget är till henne, den finaste, mest störda, lojala Köpings-bon i världen, som alltid ställer upp, som ser så läskig ut men inte är det, för hon lyssnar på Britney Spears.

För att du är underbar, har sådan sjuk humor, alltid får mig att le, för att jag kan ringa dygnet runt och spy ur mig skit, gråta hos dig, för att du låter mig vara mig, att du har tålamod, för dina råd, för att du är en stjärna, för att du är spontan. För att du är speciell och skriker om det råkar sticka ut ett hårstrå genom legginsen och genast måste raka benen (fastän ingen annan än du tänker på det) och delar med dig av "överraskningar". För att du blir så glad över så lite, för att du alltid gör biobesök speciella. För att min smärta är din smärta och vice versa. För att jag älskar dig och allt det du är.

Jag gör ALLT för dig, jag hoppas du vet det. Alla stormar och eldhav som jag trotsar (eller bara vägen hem till dig under extrem halka eller värmebölja, haha) Du är så sjukt bra, en av de allra bästa och det är även enbart det och inget annat som du förtjänar!

Du har gjort allt för mig under tiden vi har känt varandra, sett och hjälpt mig att ta mig igenom och ur ett jobbigt förhållande, du var med när jag bröt kontakten med min biologiska pappa, när jag kissade i pissoaren (haha, jävla psyk) du har hört vartenda ord om mina känslor för A en miljard gånger, lidit igenom mina ångestattacker, hållit min hand, kramat, stöttat, skrattat och gråtit tillsammans med mig. Genom vått och torrt. Det finns inga ord som beskriver hur sjukt tacksam jag är för att jag har dig. Jag ser så mycket fram emot 2012 för jag vet att det kommer bli ett galet år tillsammans med dig, fler vackra minnen, fler tårar men framför allt fler skratt hoppas jag! Förhoppningsvis fester (din 20-årsdag, min student osv) konserter, festivaler och långa kvällar med cigaretter och vin på min balkong.

Jag hoppas du tar åt dig, Malin. Och att du ler genom hela inlägget. Att din dag idag blir bättre än igår. Att alla dagar blir bättre än igår varje gång du läser det här inlägget. Och glöm inte bort, att jag håller din hand, lika hårt som du håller min. Till röda mattan.


Likes

Comments

Jag vill passa på att önska mina läsare den finaste julen någonsin, det förtjänar ni!

Själv firar jag ju för tillfället min sista jul här hemma, tack gode gud. Är så trött på alla fyllefittor och all avsaknad av respekt, är så glad att det är över om ett dygn. Från och med nästa års julafton får alla som vill fira med mig göra det nyktra i mitt hem och det ska bli så skönt.

Fick en del fint (men har ännu inte fått kameran jag önskade mig, sätter mitt hopp till imorgon, så ni får ingen bild idag) bl.a nästan 3000 kronor, biobiljetter, 3 kokböcker, de sista två Harry Potter-filmerna, godis, en teckning av syrran, tvål, deo, hårspray, en tatueringstidning och förlägningsband till BHar. Tror jag fick med allt nu, haha.

Sen fick jag ju Boda Nova-setet. Bästa var nog ändå julklapparna från Bella, hon gav mig 3 av 4 kokböcker som jag hade önskat mig och en stor kartong full med mina favoritgodissorter. Så jävla gullig!

Funderar på att spendera resten av kvällen med Harry Potter, haha. Låter inte helt fel!

Åh, and btw, BEBISNYTT! I natt 00.20 kom världens sötaste flicka till världen. Min yngsta låtsasfaster fick sin första dotter! Vad jag vet heter hon inget än, haha. Och i juni kommer nästa kusin, min morbror och hans flickvän väntar ett syskon till Nelly. Denna krabaten kallas än så länge för Grodan, haha! Ni kan ju tänka er hur exalterad jag är!

Likes

Comments

Har öppnat min första julklapp, en kartong full med mina favoritgodisar! Ååh, jag älskar Bella helt galet mycket, kan knappt vänta på att få se vad som ligger i de tre andra paketen!

Jag har precis fixat mina och syrrans naglar, mamma har tagit ur skinkan ur ugnen (luktar ljuvligt!) och nu slår mamma in de sista julklapparna i vardagsrummet. Hon kikar på Bingolotto och vi andra lyssnar på julmusik. Jag ska dammsuga och bädda, slå in den allra sista klappen och duscha. Sedan ska jag hjäpa mamma med granen. Åh, så fruktansvärt mysigt!

Har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska ha på mig imorgon, vet att jag kommer att ha Ziperallen hemma hos mormor den 25e iställtet för imorgon. Jag hittar säkert något fint i byrån, tillslut...

Likes

Comments

Vill bara börja med att klargöra att jag inte är det minsta ledsen för tillfället. Why should I? Jag vet att jag kommer vara det i framtiden, jag vet att det kommer bli jobbigt och så vidare, men varför ska jag ödsla tid på att vara ledsen nu, när det faktiskt ändå känns helt okej? Jag förstår inte hur folk resonerar. Jag fick ju mer än jag vågat drömma om, och att påstå att jag inte älskar honom för att jag är glad över "det lilla" är ju absurt.

Att dessutom vilja att jag ska vara ledsen, vad är det för bullshit? Var glad att jag mår bra istället? Vet ni vad jag gjort ett bra jävla tag nu? Knullat runt så fort något varit fel. De senaste dagarna har jag inte ens pratat med någon av dem som jag brukar träffa för att skada mig på det viset. Är inte det positivt?

Och när vi ändå pratar om självskadebeteende. Jag har inte haft dödslångtan på minst 23 dagar. Jag har varit fri från våldtäkter av Döden i mer än tre veckor. Jag är lycklig...

Sitter i alla fall och väntar på Bella. Ska få mina julklappar, men struntar helt ärligt i dem, saknar henne så sjukt mycket att jag mest ser fram emot att få krama om henne!

Vill duscha, men vet att jag kommer bli så hemskt äcklig innan jag hamnar i säng ikväll, så vill inte göra det på en gång heller...

Vet inte vad jag ska skriva om, sötnosar. Men det får vara okej. Vi hörs senare, eller imorgon! Hoppas i alla fall att ni får en helt fantastisk julhelg!

Likes

Comments

Det var en sådan urladdning idag. Det bästa framträdandet jag gjort på länge, och nu vet han. Vi har pratat om det, och han sade bland annat att han har anat det rätt länge. Det blev inte lika jobbigt som jag trodde, we're still friends.

Sitter vaken nu, för jag däckade när jag kom hem. Lyssnar på Gaga, är så imponerad av henne. Jag hittade den här videon och insåg hur naken man egentligen är när man uttrycker sig på det här sättet. Hur naken jag var idag, hur naken jag kommer vara i framtiden.

Jag kan inte hjälpa det men jag tycker det är vackert. Och allt vackert är skrämmande. Och jag älskar det.

Säga vad man vill om Gaga. Komersiell skit, psykfall, attentiowhore (well, aren't we all?) men det finns någonting där. Glimten i hennes ögon. Lady Gaga är allt annat än komersiell skit, det ligger så mycket mer bakom än vad man kanske ser i början. Jag känner igen mig så mycket i den otroliga människan bakom pianot, som vrider ansiktet i smärta på en psykakut i Marry the night... Så stört.

Det här blir Dagens låt.

 


Likes

Comments

Har varit vaken i en timme och redan hunnit med den traditionsenliga kräk-vändan. Jag är hypernervös och har ångest, jag kan inte fatta att jag verkligen ska göra det här. Jag kan inte äta, men vet att jag måste och funderar på hur många gånger jag kommer behöva springa och spy idag. Helvetehelvetehelvete. Jag vet att det inte är någon annan än jag som tvingar mig själv att göra det här, men jag känner att oavsett hur ont det gör, hur jävla stört det än är, hur mycket jag än förstör och sätter på spel, så är det något jag måste göra. Jag måste berätta, det finns ingen annan väg. Förhoppningsvis kan vår vänskap överleva den krisen (för ja, jag vet att det aldrig kommer bli mer än så, jag bara måste låta honom veta)... Om inte, så... Jag kommer sakna dig, Shadow.

Life aint easy, but it's been a hell of a ride with you.

Likes

Comments