Jag har tydligen gjort något väldigt fel. Jag förstår verkligen inte vad, men det är väl antagligen något jag får leva med, även om det gör ont.

Det jag borde få veta är dock hur lite värd jag varit för dig under vår vänskap, du har sagt att jag är en av de mest värdefulla. Men nu, när jag gör något som du sagt att du skulle stötta, acceptera, något som inte skulle komma emellan vår vänskap, något som du faktiskt uppmuntrat till, så avskyr du mig? Varför, var någonstans fanns nöjet i att lura mig, ljuga så grovt?

Jag är väldigt upprörd idag. Jag kanske gjorde slut med min pojkvän igår. Det känns helt ärligt inte, och jag vet att det var bäst för alla. Men jag hade inte räknat med att jag skulle förlora min bästa vän, min skugga. För han hade lovat att det inte skulle bli så, vår vänskap hade inget med mitt förhållande till en av hans andra bästa vänner att göra. Det var två vitt skilda saker, vilket vi ofta poängterade. Så varför blev det så här då? Det är den största smärtan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag är på språng och upptagen mest hela tiden nu känns det som. Full fart från morgon till kväll. Affärsplanen skrivs, jag var verkligen inte nöjd med det jag hittills hade gjort, så jag ändrade upplägget och började om, lika bra. Jag har dessutom en nästan färdigställd logga, en lista på förlag och personer jag ska kontakta och en sorts assistent/bollplank. Min goda vän Emma och jag umgicks på tu man hand för första gången på länge igår och vi pratade mycket om vad jag gör just nu och hon kommer hjälpa till så mycket! Lovely.

Planerna nu är att ta lite ledigt och åka iväg till bästis ett par timmar och bara vara. När jag kommer hem ska jag planera en massa, både fritid/semester och jobb. Jag är på G nu, med massa roliga saker i sikte och det känns bra!

Jag och Emma för nästan två år sedan, haha. Helt sjukt hur vi båda förändrats både sedan dess, och under de fem åren vi känt varandra. Men riktigt coolt att se också, det är sådana stora kontraster, både i personlighet och utseende!

Likes

Comments

Tar en paus från de fyra väggarna och dataskärmen på altanen nu på kvällskvisten. Skönt att slappna av!


Likes

Comments

Blev en samsung 5 istället. Är kär i den, passar mig ännu bättre än minin. Vi åkte till inte mindre än tre butiker innan det blev något köpt. Vi hade min fem månader gamla kusin med oss, stackarn var lagom kinkig när hon blivit runtsläpad i två timmar. Nu ska jag jobba undan lite papper. Vi hörs snart igen!

Likes

Comments