Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag kan helt ärligt säga att bröst ligger på min topp fem lista över världens vackraste saker. I alla former, storlekar, äkta, falska, alla pattar man kan hitta! Blir faktiskt glad när jag ser ett par bröst, och hänförd. Kan inte förstå hur man kan skapa något så vackert, att man kunnat komma på tanken, liksom. Kvinnokroppen är jävligt vacker redan innan, brösten gör det liksom perfekt.

Haha, jag är trött, bisexuell, har en klubba i munnen. Det är ingen bra kombination. But I LOVE BOOBIES :D

Likes

Comments


Haha, how sweet! Nu ska jag lägga mig och läsa, min sötnos spelar ngt som jag misstänker är heroes of new-ngnting xp vi ska äta tacos ikväll :D medans jag myser vidare tycker jag ni ska kolla in grymma www.nattstad.se/cimon !! För er som missat det, liksom. Vi går i samma klass sedan ett år tillbaka, och är typ en helt underbart trevlig pöjk ;) Ha en fin kväll :*

Likes

Comments


Provar att mobilblogga med den fiiiina skapelsen jag gjorde i skolan för ett tag sedan xp (hade inget med skolarbete att göra, jag är bara barnslig)

Likes

Comments

Ligger i soffan och kikar runt på olika sidor med fakta om bröstförstoringar. Har sedan jag var 13 haft B-kupa och har komplex för detta. Även om det faktiskt är en okej storlek, så vill jag inte sitta i trettioårsåldern och veta att jag haft samma storlek sedan jag var 13. Har tänkt på detta väldigt länge och är glad att möjligheten finns.

Jag kommer vänta tills 25, dock. Jag är inte helt säker, men jag tror att åldern för när brösten växt klart ligger vid 21-22. Men vill vara helt säker på det, så väntar tills 25. Vem vet, kanske kommer det inte ens behövas, men jag har en hel del frågor och vill vara väl förberedd redan nu. Är livrädd för operationer, satt fan och grinade när min pojkvän opererade näsan pgs de andningssvårigheter han haft sedan födseln. Hela dagen, helt allvarligt, och var bergsäker på att när jag gick och lade mig på kvällen skulle jag inte längre ha en pojkvän.

Lite saker jag tycker känns skönt är att jag t.ex faktiskt inte behöver ta ut implantaten ifall jag ammar, att chanserna för skador, infektioner och andra fel är grymt minimala, och att bröstvårtorna kommer fungera som de ska. Kanske inte på en gång, det kan ta upp till två år, men fungera kommer dem att göra. Jag kommer att kunna sova på mage (thank GOD!), haha det var nog största lättnaden. När jag har svårt att somna rullar jag bara över till magen och somnar så snabbt, så snabbt. Typ som ett barn.

Jag kör ingen Kissie, det är inte för uppmärksamheten, jag tror inte ens att folk kommer märka att en onaturlig C - eller D-kupa är just onaturlig till min kropp.

Eller så slutar det så här, vad tror ni? ;)

Likes

Comments

Jag tror att många har svårt att förstå det förhållande jag har med min bästa vän. Han kallas Shadow för en anledning. Mitt smeknamn på honom, och jag blir varm inombords när till exempel Malin nämner honom under det namnet. Som våran egna hemlighet, det där lilla som stärker våra band ännu mer. Som om det ens är möjligt. Våran vänskap är märklig, inte som syskon, trots att jag vet att Shadow är den pojke jag dagdrömde om när jag var liten. Han var den storebrodern som jag önskade mig, jag brukade gå in i det nästan oanvända rummet mittemot mitt (i vårt gamla hus) och fantisera om hur det skulle ha sett ut om han fanns, att han skulle skydda mig mot mina mobbare, att han skulle visa mig musik och låta mig sitta vid honom när han spelar. Precis som Shadow, det var pojken, på utseendet exakt på pricken, så jag VET att vår vänskap var bestämd, flera år innan vi ens träffades, för snart två år sedan. Men vi är inte vanliga vänner, och vi är definitivt inte ett par! Aldrig varit, och kommer aldrig att bli heller. Så de som fått för sig det, bara lägg ner, okej?  Det går bara inte att beskriva.

Vi båda ser nog världen ur lite annorlunda perspektiv, vi har sett och upplevt saker, ensamma, och tillsammans, gått igenom saker, funnits för varandra. Shadow är en av få som kan hålla mig ovanför vattenytan när jag själv inte orkar. Precis som han gjort den senaste tiden, när allt borde blivit bättre men bara sjunkit. När mina panikattacker kommit tillbaka ännu starkare har jag inte ens sagt något, plötsligt sitter han och mentalt håller om mig. Vi bor en bit ifrån varandra, och jag vet inte hur, men han är den enda som kan vara ute i en anna galax och ändå sitta och hålla om mig och låta mig gråta och skrika tills rösten brister och jag somnar av förtvivlan och utmattning. När jag vill fly, så får han det att kännas som om jag redan är påväg bort, och jag tror att han är magisk. På riktigt. Shadow vet allt om mig, och ännu mer. Saker jag inte ens vet om själv. Han är så mycket starkare än någon annan, envisare, för vem FAN hade annars stannat kvar? Jag kan lita på att när alla andra sviker, så står han stadigare. Han bevisar det om och om igen.

Kommer du någonsin fatta hur mycket jag älskar dig, Shadow? Hur mycket du betytt för mig de senaste två åren. Utan dig, skulle jag inte leva idag, jag VET det. Även om jag tycker att allting gör ont nu att "jag fått min ranson med smärtfria stunder" (trots att du vägrar låta mig tro det...) så är det mer uthärdligt med dig i mitt liv. Allt gott du gjort för mig, alla stora saker du visat och lärt mig. Utan dig hade jag aldrig träffat Robin och lärt mig vad kärlek var.

De är träd. De kan inte skada oss...<3

Likes

Comments

Imorgon bär det av till Stockholm  med finaste Josefin Ojanen :) är fett pepp, går inte att beskriva hur skönt det ska bli att få komma iväg härifrån. Jag trivs bäst i storstäder, and I can't wait to move there. Imorgon blir det grönan, där jag svär på att jag ska sjunga i Fritt Fall ;) vi kommer dock komma in ca två timmar innan de öppnar så jag kommer få driva runt i stockholm en stund innan vi möter upp mamma. Alltså det finns inga ord för hur glad jag är, jag verkligenverkligen älskar Stockholm!

Imorgon kommer även världens underbaraste hem från Jönköping, så på onsdag hamnar jag ute i Orresta. Idag så har jag varit till stan för att fixa biljetter till imorgon, sprungit runt inne på New Yorker där jag hittade universums snyggaste skor. Påminn mig så ska ni få se bilder på dem sen. Har dock inga pengar till dem, så om någon rik jävel har 99 kronor över som de vill skänka så vet ni var jag finns ;) sedan har jag även varit till biblioteket. Alltså, är det bara jag som verkligen avgudar bibliotek. Fatta, man skulle ju bli ruinerad om man var tvungen att köpa alla böcker man ville läsa! Under den tid jag kunnat läsa (typ 11 år) så har jag med största säkerhet läst typ 1500 böcker. Jag har även varit med i Hallstahammars allra första bibiloteksråd, från fyran upp till åttan, tror jag det blev. Den ni ;) iallafall, så hittade jag massvis med böcker, så skrev in en lista i mobilen med böcker jag vill låna senare, och kom därifrån med The Short Second Life Of Bree Tanner av Stephenie Meyer (vilket ni redan visste, eller hur?) och skuggvarelser av Magnus Nordin. Har läst utdrag ur den och uppföljaren på internet, och blev typ kär på en gång.

Så skulle jag handla och tack vare de förbannad köerna på coop så missade jag bussen -.- så gick hem till min gammelmormor som gav mig pengar till imorgon. Hon är galen, gick dit för att låna toan en gång, och då står hon utanför och väntar på mig med en hundring i handen. Så söt, men vad fan? Kändes iallafall rätt kul att få betalt för att kissa.

Nu ska jag kolla Family guy, imorgon blir det mobilblogg så in i helvete skulle jag tro :*

Jossey

Likes

Comments

Jag sitter just nu i soffan, efter åtskilliga dampattacker på min idiotiska självupptagna, bortskämda lillebror (jag hoppas fan att du en dag muckar med helt jävla fel person och att denna slår ihjäl dig. Kommer fan dansa på din grav). Iallafall så sitter jag och rågarvar åt Cimons "handtralle-inlägg" som jag kallar det för. Asså... Härligare kille får man fan leta efter.

Min tröja hänger FORTFARANDE på tork och mina syskon tjatar om att plocka blommor till mamma som fyller 35 idag. Grattis :* har lovat att ta med dem på en promenad, men det funkar ju så lagom bra när jag sitter i min tyllkjol och bh. Känns som jag ska bli fotad för Victoria's secret eller något... Och smartass som jag är så fixade jag håret -.- jag har hårspray långt ner på ryggen (hur fan lyckas man?) och som sagt ingen tröja. Blir kul att försöka ta på den utan att förstöra något. Kommer fan få göra om det. It sucks to be me...

Mammas present som jag ville hoppa sönder är en systemkamera. Typ, kill me?

Jossey

Likes

Comments