Header

​Jag resumerar mitt 2014 med vad som var bäst ifrån 2014, sommaren. Har aldrig haft en sådan bra sommar (kanske för jag inte är så gammal men ändå haha), det var jag och mina bästa vänner hand i hand hela sommaren. 

But what did I actually do..? 

Båstad- ​3 veckor fyllda med skratt, tårar och KILLAR. Vi jobbade gratis på tennisen (wtf nu när man tänker efter), lärde känna nya människor och ja, växte som satan i de! Då vi bodde 4-2 tjejer ensamma i 3 veckor, så fick man verkligen lära sig att uppföra sig. Haha låter konstigt men tror ni förstår!

Semester​- ​Jag släpade med mina föräldrar till Turkiet och vilken underbar vecka vi hade, inga bekymmer i hela världen, utan bara jag och mina fina skapare. 

Midsommar- Eftersom min semester väntade runt hörnet så blev det endast en brak middag för mig. Lundmark bjöd på fin mat och goda drinkar. Senast för några dagar sen skrattade jag och Linnea till när vi tänkte tillbaka på hur bra vi hade haft de den dagen. Snapsvisor, återigen mina bästavänner, underbar mat och ett underbart humör. 

Sambos för en vecka- ​Jag avslutade mitt lov med en brak vecka som bestod av fest,fest och fest. Jag och Selm bodde ensamma i hennes ​hus under en vecka och jäklar vad de blev smällar. Em vecka fylld utav mestadels drama men har aldrig mått så bra som jag gjorde under den veckan, för sjukt hur mycket jag skrattade! 

Detta är bara godbitarna från min sommar,självklart var det inte full rulle hela tiden! Nu när jag tänker tillbaka så uppskattar jag både dem tysta stunderna med mina vänner så som dem livfulla. Min magkänsla säger 2015 kommer bjuda på en ännu bättre sommar och jag håller tummarna för det.  


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Startade kvällen med en middag @bjorklunds, skålade in med ett gäng brudar, firade månaderna vi kämpat oss igenom halva ettan, alla tjafs och alla hopplösa killar för 2014.

Detta var mina små som jag kände för att dela, för att wrapa upp kvällen på bästa sätt så smällde vi tolvslaget hemma hos Issa. Tolvkyssen skedde och plötsligt stod vi i 2015, kunde inte fått fira in det nya året på något bättre sätt eller med bättre personer. Ord kan inte beskriva hur bra mina vänner är.

Likes

Comments

För att dämpa vår söndags ångest begav vi oss till Domsten där resterande tjejer väntade. Rita och Wilma har sedan länge stämplat brunch på denna dag så där efter löd agendan. ​Underbart gott med pannkakor, äggröra, bacon,muffins,chokladfontän.. Saknar det redan haha. 

Imorgon väntas en helt ny vecka och ska ladda upp med en film, mer mat och katten Francis. 

Mysig söndag på er och tack mina tjejer för en supergod och trevlig dag!

Likes

Comments

​@viva

​Fredagen bjöd på middag, för-skål och final-skål. Mötte upp min clique och sedan var det bara att hålla i hatten. En snabb insväng hos Anderssons som ledde till ett dansande hos Fossett. För att avrunda kvällen på sin topp följde mina följeslagare med mig hem och fick bli fredagens hemsläp när dem somnade gott i mitt rum. 

Likes

Comments

This weekend we let the party get the best out of us

Lördagen spenderade hemma hos Samme med dans och sång för att fira hans 18-års dag! En solklar kväll för mig med mina tjejer och somnade inte förens 4-5, underbart! 

Likes

Comments

Såhär avslutar jag min måndag med Chloés och Nicoles nya avsnitt på podden. 

För övrigt så har min dag gått sprillande, skolan rullade, läxorna segade.. två nya inköp fick pryda galgarna..

Avsluta eran sunkiga eller glada måndag som jag och ta ett lyss 


Likes

Comments

Ovan har ni mina favoriter ifrån höst kollektionen ifrån hm och ginatricot. Matcha med lite lyx eller skapa din egen? up to you now you got my tip!

Likes

Comments

Klappat och klart! Om några månader glider jag med brudarna i backen. Sol, Emily och Nina, dreamteam in one room. Är något otroligt förväntansfull och vet utan tvekan om att stället kommer nocka mina förväntningar i ett slag. 

I can't wait, v8 är vår vecka! 

Har ni några planer? Maybe ses vi i backen? Eller kanske springer på varandra på bargatan? 


Likes

Comments

En torsdags lovdag har spenderats med två gamla godingar i stan och sedan vidare till the big B (Båstad) för att möta upp mina "nya" vänner. Under kaffe och bagel gick jag, Linnea och Ida igenom livet och alla dess problem, 99 problems about dudes. För att spicea upp vardagen la vi till en underkläds-shopping och mingel med manliga kassörskor.

Next up var att spendera långa minuter på tåget till Båstad för att dela lite pizza slices med mina andra brudar och ta upp allt missat under lovet. Nu ligger vi tre bruds i Zolles säng och det är här jag spenderar natten. 

Eran torsdag då readers? Har ni fyndat något på höstrean som jag gjorde idag? eller är ni ansvarsfulla och håller i pengarna som jag egentligen borde göra? 

Likes

CommentsAnd finally, the real thing

Likes

Comments