Header

Heey guuys, ja nu var det ju verkligen ett tag sen man bloggade och ärligt talat kommer jag inte ens ihåg sista. Jag tror det faktiskt kan har varit när jag var i Spanien. Iallafall jag har tänkt miljontals gånger om jag ska blogga eller ej men jag har aldrig riktigt kommit fram till att jag vill skriva. Sen är jag inte heller den bästa på att skriva och oftast formulerar mig fel eller skriver fel. Jag har ju inte riktigt inte heller varit nån skrivare ärligt talat och det är ju inte värsta passionen som vissa andra kan ha på sina bloggar, jag vill ju skriva när jag tycker det är kul och nu i sommras har jag känt att det är inte så kul att blogga.

Jag vet inte heller om jag ska fortsätta blogga eller om jag ska sluta. skulle dock inte vilja slänga den här bloggen då den har otroligt mycket minnen som är roliga att kolla tillbaka på. Sen vet jag inte känns det värt att bara blogga ibland? Jag vet inte på ett sätt vill jag fortsätta blogga lite men isåfall blir det bara när jag vill eller så slutar jag helt och hållet. I don't know bloggen blir iallafall kvar hur som :)

Hoppas ni alla har en super sommar så får vi se om jag blir bloggar nått mer senare Byyeee.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heej förlåt för att jag inte har bloggat något men i fredags åkte jag till Spanien och är här nu och åker hem på måndag. Jag har haft det riktigt bra solen har varit på topp, det har dock varit lite kyligt på kvällarna.Iallafall vårt internet är lite segt för att vi lånar mormor och morfars för att vårat inte funkar, som vi ska ha i vår lägenhet. men tänkte inte skriva så mycket mer just nu utat kan visa lite bilder vad vi har gjort för tillfället

Fler bilder kommer komma sen också när jag kommit hem för jag råkade glömma min överföringssladd..

Likes

Comments

Ursäkta att allt som hände i helgen kommer så sent skaffade en dator i Måndags men kom inte hem förens vid 10 på kvällen och då orkade jag inte skriva alla inlägg men iallafall. I söndags när vi var i stockholm så skulle vi åka hem vid 19 tiden vilket gjorde att vi inte hade så mycket att göra dom 7 timmarna vi hade kvar, så vi bestämde oss att skansen skulle vara roligt att dra till. Vilket jag ångrar lite för alla hade fortfarande ont i fötterna från lördags och jag även från fredags, men vi kämpade på ändå med ömma fötter och vader så hann vi se lite iallafall, det bästa tyckte jag var när roligaste att se var nog lemurerna för eftersom man fick komma så nära dom och det tyckte jag var såå coolt, sen var det coolt att få röra en orm och en spindel som dom hade. Det är lite synd att vi inte hann se hela parken vi ville se björnarna, ugglorna rävarna och dom men tyvärr så vara fötter skadade och när vi väl kom dit var klockan 2 vilket gjorde att vi bara hade 3 och en halvtimme på oss att se allt och det var ju lite svårt när vi alla gick saktare än sköldpaddor, jag är glad iallafall för det vi hann se!

Fast jag måste erkänna att det var lite smärtsamt att se vissa av djuren för ibland när man kolla på dom så såg dom så ledsna ut för att vara i buren. ville bara ta dom och bara flyga iväg och släppa dom,

Likes

Comments

​I fredags och lördags var det summerburst men eftersom det var studenten på fredagen gick jag Alexandra och Olivia bara på lördagen.  Vi hade super kul även fast vi bara lyssna på Icona Pop och David Guetta, vi skulle sett Alesso men tyvärr så orkade ingen av oss stanna kvar då alla var heelt slut. så vi bestämde oss att dra tillbaka vid hotellet vid 11. efter det drog alexandra och Olivia ut medans jag låg på hotellet och sov. 

Likes

Comments

I fredags som ni vet tog jag studenten och jag säger som alla andra har sagt det har seriöst varit en av de bästa dagarna i mitt liv! Det är sjukt att skoldagarna är slut, har inte riktigt fått in i huvudet än att det är sant att jag aldrig mer behöver gå till skolan (om man inte pluggar vidare) men det är så sjukt och den här dagen var bara på topp alltså! Även fast jag och Elin vaknade vid halv 5 bara för att vi trodde att vi inte skulle hinna fixa oss och även ha vår egna lilla champagne frukost. Vi hann dock och fick 1 och en halvtimme att inte göra ett nått, fast vi satt på hennes balkong och bara tog det lugnt medans vi drack. klockan 9 drog vi till skolan för att få höra tal och även få lite subwaay, vi fick även våra betyg med oss hem med lite UF intyg och nått handelspapper så att vi kan få högre lön när vi börjar jobba.

När klockan blev kvart i 11 var det dags att dra sig mot konserthuset för att det är där vi ska springa ut, det var sjukt mycket folk eftersom det inte bara var vår skola som skulle springa ut där och där ute var det proppat med folk trodde jag aldrig skulle hitta min skylt. Tur nog var min morfar där och han som är lång är ju inte svår att missa haha, men jag träffa på lite vänner tog kort innan det var dags att stiga på flaket. Flaket är ju lätt det roligaste det är lite pinsamt att stå där eftersom alla kollar på en medans man själv fuckar ut på flaket och skriker av glädje att man har tagit studenten. Fast jag kände efter ett tag att jag inte brydde mig för jag var så over the top glad,även fast jag fick ett ganska stort blåmärke på låret och mina ben fick värsta träningsvärken så har denna dag varit en av de bästa både dagen och kvällen var sjuk och jag kunde inte varit bättre!

och här kommer massa bilder från min student:

Likes

Comments

Idag är det dagen som många har sagt att studenten har varit en av deras bästa dag i deras liv. Och jag tror det kommer bli det, för jag ska ta studenten med två av mina bästa kompisar. När jag började i 2:an trodde jag att jag skulle få ta studenten själv eftersom jag prata aldrig med dom i min klass, visst jag hade gjort det lite i 1:an men sen blev jag utfryst vilket jag kände att jag inte brydde mig om, då tänkte jag bara att jag ska bara plugga och äntligen får göra klart mina två sista år. Jag brydde mig inte om jag skulle få några vänner eller inte för det var inte det som var mitt goal. Men sen fick jag ju turen att Elin ville bli min vän som tillslut blev en av mina allra bästa vänner och då kändes det inte så farligt längre, även om jag först inte visste om vi skulle vara vänner tills nu. Sen i 3:an träffade vi på Fanny som var ny i klassen och vi skulle dela upp oss för att göra vårt UF-arbete, och jag och Elin tänkte hon kan hänga med oss och se på oss 3 nu alla vänner. Även om jag hade önskat lite att alla i vår klass skulle kunna komma överens eller ja det är ju så att alla gör det förutom med mig, Elin och Fanny. Alla verkar kunna snacka med varandra och om jag till exempel försökte så kändes det bara som dom frös ut en. Jag märkte samma sak nu i tisdags hur många i klassen prata med varandra men ingen ville prata med oss. Det kändes så skumt och ingen ville informera oss vad som skulle hända.

Visst alla kan inte komma överens och jag vet inte om det är för att vi är för olika än klassen men tycker ändå inte man ska frysa ut några för att vara lite annorlunda, det är tråkigt att det blev så med klassen men vad ska man göra? Jag kommer nog aldrig mer snacka med någon av dom förutom Elin och Fanny och jag är bara glad att jag får ta studenten med dom och inte ensam för dom har verkligen gjort det lättare när vi har varit i skolan.

Så tack Elin och Fanny om ni läser det här ni är bäst och nu ska vi ha the time of our lifes!!!!

Likes

Comments

Så just nu är vi på klippstugan och håller på att spraytanna oss, jag blev klar för en stund sen och just nu är det fannys tur. Jag blev sjukt nöjd med mitt resultat jag blev verkligen brun speciellt i ansiktet. Varför har man inte gjort det här tidigare för ? Jag är så nöjd älskade färgen jag fick skulle jag lätt kunna göra det här fler gånger!

Likes

Comments

Omg kan inte fatta att imorgon tar jag studenten, kan inte fatta att det här är på riktigt! Jag är så glad och idag ska jag dra ner på stan vid 12-13 för att först lämna in datorn ( skulle gjort det i fredags men dom flyttade på när man kunde lämna in den) och även matkortet. Sen ska jag även köpa en större minneskort då minnet nu som jag har till kameran är 2 GB som är typ inget för kan typ bara ta 100 bilder och jag behöver kunna ta fler. Efter det ska jag Elin och Fanny dra på Spraytan och även dra och äta på Café Gränden för att fira att imorgon tar vi studenten. Sen får vi väl se vad vi mer ska göra innan vi drar hem till Elin eller ja inte Fanny för hon var tvungen att fixa saker hemma inför studenten, vilket är synd men men jag och Elin får ha kul ändå. 😃

Nu ska jag ta och checka att jag har med mig allt så att jag inte glömmer något innan jag drar mig ner stan hörs senare! 

Likes

Comments

Jag gick förbi min gamla praktikplats igår för min handledare ville snacka om framtiden och även få min avskedspresent/studentpresent. Då jag fick 4 glas från Kosta Boda med två olika designs på glasen som är så sjukt fina, jag älskar dom verkligen även om jag inte vet vem Kosta Boda är så är glasen iallafall super fina älskar glaset åt vänster på bilden. Får se om jag köper flera av Kosta Boda Kollektionen jag har kollat lite på sidan och dom är ju såå fina såg att det fanns en till design av glasen som jag kanske nån gång kanske köper, får se det är inte så att jag behöver några mer glas nu men kanske sen när jag har flyttat hemifrån. 

Likes

Comments