De tog inte 2 veckor innan jag började gå på benet, jag får ju inte springa och hoppa oavsett än men jag har ju absolut inte ont. Min blodbrist är pågrund av att jag har brist på järn och har fått ut medicin för de. Jag red efter cirka 2,5 vecka och warre va verkligen ångerfull och gjorde sitt bästa och gick hur fint som helst. Har till och med hoppat och har anmält till Åstorp nästa helg både lördag och söndag, lördag är de lokal 100cm och 110cm, och söndag 110cm regional. De gäller ju att komma igång nu när vi satsar på Falsterbo och Helsingborg horse week år 2016.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 236 Readers

Likes

Comments

Dålig uppdatering, men i tisdags hade jag träning. Framridningen var Warre jätte fin vi började hoppa fram smått och får en uppgift att komma på en vanlig oxer. Vi kommer in fel och Warre får göra ett omtramp och snubblar över bommarna och trillar framåt. Jag flyger fram och Warre efter han rullar över mig upp till midjan 5cm ifrån första revbenen. Han försöker resa sig men ramlar igen. När han reser sig igen får han panik och springer mot människorna som stod vid läktaren. Jag ligger kvar chockad och rädd. Vi ringer ambulans, inne på sjukhuset konstaterar de att jag endast fått en spricka precis under knäskålen. Klockan var runt 2 och vi va påväg hemåt men redan innan utgången blir jag snabbt illa mående och yr tappar hela kroppen. De hämtar mig på en sån bår igen och kopplar upp mig på hjärtmaskiner och tar blodtryck. Då visar de sig att jag har 87 i blodvärde då man ska ha ca 120, de tror jag har en blödning i magen och skickas akut in på ultraljud. Ingen blödning så jag får åka hem och dagen efter åka in på vårdcentralen och kolla varför mina blodvärden är så pass dåliga.

De är så långt vi kommit på dessa dagar. Har fortfarande syner då Warre har huvet i marken och springer med frambenen, då mina lungor töms på luft, paniken att han ska rulla över mitt huvud, att han ska trampa på mitt huvud när han reser sig, när hela min underkropp pressas mot den hårda grusen och man vet inte var man ska ta vägen...
Tankarna gick ju att jag skulle dö, mina ben bara försvann kände inte dom när dom låg under honom, även när han rest sig va de ju bara att andras och rör inte dig. Va jätte rädd att min rygg eller nacke va skadad..

Warre klarade sig bra och jag kan ju säga att de kunde ha gått myyycket värre så jag är bara tacksam att jag överlevde.

Har fått så mycket gott från många, Hansbo skickade en fin tårta till mig bl.a och har många kompisar som passar mig.

  • 333 Readers

Likes

Comments