Livet rullar på , känns som att  det håller på och lösa sig nu .  Jag är ingen person som ger  upp lätt, även om jag ibland har velat gjort det. 

Just nu sitter jag hemma hos M ,  Ska även försöka träffa Niclas nu i veckan . 

I helgen blir det lugnt , ska ta med mig pappa ut på middag eftersom jag har haft förhinder dom senaste gångerna.  Har även 3 möten nästa  vecka 👍 

Får se om det mesta löser sig då.  Vilket jag hoppas det gör.  

Peace ✌  

Likes

Comments

 kämpar på som vanligt.  Har ringt runt och försökt fixa massa saker men nu är man tillbaka på ruta ett. Lyckats blivit extremt sjuk också. Vilket inte va så speciellt bra och bli nu. Va ute i lördags med två polare hade faktiskt grymt kul.  Förutom att jag blev sjuk.  I helgen vet jag faktiskt inte vad som händer ska eventuellt till dalarna.   Men idag blir det att fortsätta ringa runt och förhoppningsvis blir det nå bra av det här. 

Never give up. 

Likes

CommentsSitter här och dricker kaffe och funderar på vad jag vill göra , ska på möte klockan ett så känns rätt stressigt.  blir nog bra oavsett vad man väljer men lite drygt är det allt.  Imorgon bär det av tillbaka till stockholm, har haft en grymt kul helg här i dalarna med underbara personer.   

men angående mötet så är jag faktiskt lite nervös .. vet inte varför.  får se vad som händer om jag väljer att stanna eller dra. 😜

ska även försöka hinna med och träffa några polare idag och sen måste jag dra och handla lite nytt smink och sånt.  skit kul .. jag som hatar att shoppa i affärer.  menmen .. man lär väl.  

hinner inte skriva så mycket just nu, eftersom jag lär fixa mig och åka till mötet.  👍

puss!❤

Likes

Comments

Ligger i sängen och har precis duschat.  Blir att fixa sig snart sen ska jag åka in till stan och köpa en ny piercing och ta en fika med faster.  Varit lite jobbigt nu dom senaste dagarna med allt bråk osv.  Men förutom det så äre toppen. Väldigt fint väder ute så ska faktiskt ta en promenad sen.  Hoppas ni har haft en underbar helg !  Bloggar igen senare.  💋

Likes

Comments

Rätt så sliten eftersom jag inte har sovit så bra dom senaste dagarna. mycket runtomkring just nu. vet inte riktigt va jag vill längre,men förhoppningsvis så löser allting sig snart. imorgon blir det eventuellt utgång med mina fina vänner , om läppen är bättre så att säga. 

Förstår inte hur det kan vara så svårt och släppa in någon i sitt liv , kanske beror på allting man har gått igenom? men ibland så kanske man bara borde ta risken. man vet ju inte om det blir bra eller dåligt om man inte försöker. länge velat göra vad jag vill i livet nu men rädd för att min mamma inte kommer gilla mina val , men jag är ju 18 år och nu är det dags för mig att gå min egen väg här i livet.  Ska snart ut på en långpromenad med hunden. rätt skönt väder ute förutom allt slask. 

bloggar mer imorgon. 

❤😘Likes

Comments

 idag har det varit en rätt jobbig dag tack vare min älskade läpp (piercingen) som började krångla. förhoppningsvis blir det bättre snart. Har faktiskt inte gjort så mycket idag förutom att vila och äta massa is för svullnaden. 

Ihelgen blir det eventuellt lugnt om inte läppen är bättre. hade grymt kul förra helgen med brudarna. 😘 

Nu ska jag fortsätta fixa lite här hemma , bloggar igen imorgon. 

btw är det bara jag som tycker den här videon är grymt bra?


Likes

Comments