En weekend i "stugan" och jag glömde såklart kameran hemma så dessa är tyvärr de enda bilder jag tog.. Men det blir fler gånger!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så, vi skulle ha åkt till ett museum idag egentligen men av olika skäl så blev det inte så. Istället åkte vi och storhandlade lite och bunkrade upp inför kommande dagar uppe i stugan. Åkte till det här konstigaste matstället någonsin som BARA hade storpack av allting och med storpack menar jag STORpack. Det hette iaf Costco och vissa av er har säkert hört talas om det.
Nu ska jag kasta mig i sängen och imorgon ska jag spendera min förmiddag med dessa två ladies 👇🏼❤ by bye

Likes

Comments

Så här är lite bilder från idag, va på Valentine's brunch I Brookline hos Nadia vilket var väldigt trevligt!

Likes

Comments

Så idag är det alltså alla hjärtans dag men detta fick jag igår, chokladen och doftljusen på bilden direkt under fick jag utav Sarah och resten fick jag på posten ❤ Mamma är rädd att jag ska tappa svenskan och börja prata på svengelska så hon skickade med två svenska korsord och sen givetvis lite svenskt godis 🙌🏼

Likes

Comments

Så, USA är sämst när det kommer till smågodis! Har på fullaste allvar bett mamma åka och handla en påse och skicka hit för det här håller inte.. Däremot har de goda kakor och mycket av allt annat, typ sorter av chips, finns allt man kan tänka sig, allt! Anyway, idag kör vi på en lazy Sunday.

Likes

Comments

Gårdagen va bra, va ut och lunchade med Emma och Lovisa sen hem och fräscha på sig lite och sen iväg till Lynn field för lite Bowling. Jag briljerade givetvis, men vann inte konstigt nog..

Likes

Comments

Eftersom hela Massachusetts står still bara för att det kommit några decimeter snö så hade vi en riktig inomhusmysdag idag, bytte inte om ifrån pyjamas fören det va dags för lunch. Sen provade jag och Sara på en ny typ av ansiktsmask, som jag hade rekommenderat starkt om jag hade minnas vad den hette, den gav verkligen verkan efter en gång, ansiktet är lent som en babyrumpa, hoppas det håller i sig.

Imorgon ska vi förhoppningsvis ut och härja i snön om det inte är allt för blåsigt och kallt, plockade fram utrustning åt en snögubbe idag med så vi är förberedda om det blir kramsnö! Detta väder får mig att längta ännu mer till nästa helg då vi ska upp till New Hampshire och bo i stugan där över långhelgen ☃️⛷ Men för övrigt så börjar jag ledsna på snön faktiskt, nu vill jag ha vår och sommar!

Likes

Comments

Gårdagen va grym! Och jag känner mig så lyckligt lottad som redan har funnit nya, helt fantastiska vänner!

Likes

Comments

Halloj!

Ville bara meddela lite snabbt att allting rullar på jättebra här och jag trivs som fisken i vattnet! Idag har vi inga större planer, jag och tjejerna ska ta en tripp till biblioteket på storytime nu på förmiddagen så får vi se sen vad resten av dagen har att bjuda på ☺️


Med musik i öronen och till denna view är det svårt att inte bli euforisk.

Likes

Comments

Eftersom ett av mina löften innan jag åkte hit va att inte hamna i den amerikanska onyttiga fällan så lovade jag mig själv att bli mer nyttig och börja träna när jag väl kom hit. Och att ta dagliga promenader lär aldrig bli ett problem med tanke på hur fint det är här, skulle kunna gå i timmar, får verkligen hejda mig själv för att inte gå för långt typ 😄 men idag så letade jag upp ett gym iaf och hittade ett som visade sig vara lite mer än bara ett gym.. Det fanns verkligen ALLT på detta stället, simbassänger, olika idrottshallar, hinderbana, yogahall, relax, en sal med tusen olika träningsmaskiner varav uppvärmningsmaskinerna hade alla en varsin tvskärm där man själv kunde välja program/film(?) utomhusbassänger, ångbad, restaurang, klättervägg, squash, ALLT! Och sen fanns det även som ett litet "kindergarden" typ där man kan lämna barnen medan man tränar 😄

Likes

Comments