Turbulent vecka med ambulans, vabb och övertid.

Denna vecka känns lite galen, i söndags fick William krupp för första gången och kämpade med att få luft mellan hostan. Vi ringde ambulans och fick bokstavligen trycka andningsmasken på honom för han vägrade ta emot den. När ambulansen åkte vid 11 så var han hemskt trött men kruppen hade lagt sig. Ännu en gång fick vi upp på natten och ställa oss vid fönstret när kruppen kom tillbaka en snabbis. Fick vabba på måndagen då William var helt slut efter söndagen. På tisdagen var det utvecklingssamtal på dagis och dom var jätte stolt över Williams framsteg och tyckte han var så glad hela tiden 😊. På onsdagen hade vi anhörighetsfika på jobbet så då fick jag jobba över, igår jobbade jag kväll.
Idag kom förkylningen som ambulansen sa att han troligtvis skulle få eftersom att han hade fått krupp, tydligen kommer krupp innan eller under tiden som en förkylning är. Så idag fick mamma vara hemma med han igen. Han hostar väldigt illa och grinar illa när han har snor på läppen så då måste mamma torka :)
Ikväll skulle jag och Tobbe fira 8år med go mat och det trodde jag vi fick skippa men som tur är så är syrran van sjuka barn och ställer upp som barnvakt ändå :) längtar efter goan mat 🤤.

Igår fick vi även års fakturan från Carl von Linné för vårat ägg som vi har i frysen. Dom informerade även att dom har förlängt avtalet från 5 år till 10 år i frysen 🤗😁 man kan ju tycka att fem år är länge men när man börjar fundera och planera så går de där åren otroligt fort. Det har ju redan gått 2 år ungefär sen vi fryste in 🙂

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229