En helg i min smak 👌

Alltså vilken helg det blev, den gick för visso sjukt fort men vi har hunnit både familjetid och ett antal arbeten på gården. På lördagen började jag tvätta igenom kläder, dammsög och torkade golven samt hade William medans pappan i huset grejade med den andra kortsidan av huset. På eftermiddagen åkte vi till Matilda, Ester och Erik där vi fick grilla korv med bröd över öppen eld. Vi gick senare in och drack kaffe där barnen fick härja av sig lite. Idag har jag, William och svärmor varit ute medans svärfar och Tobbe har spikat panel.
Vi har nu hämtat hö åt hästarna och gjort alla djuren, jag har gått promenad och nu väntas duschen innan läggning av barn. Imorgon är det en ny vecka och andra veckan tillbaka på jobbet, känner mig optimistisk med tanke på att den första veckan var jättekul. Vad har jag gruvat mig för🤷🏼‍♀️.

Andra väggen är färdig isolerad och panelen kommer upp sakta men säkert👍.

Bilderna är från våran korvgrillning hos Matilda och Erik. riktigt färggranna kvinnor och barn på bilderna, lika färggranna inombords! Observera min kar i balgrunden som inte kunde hålla sig tills efter fotograferingen 😅🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Eftersom att William är världens underbarare pojk och har skött sig så bra på dagis och för att jag är så nöjd med hur jag har accepterat allt detta med dagis så beställde jag en ny åkpåse, petit cherie från jollyroom fick det bli 😊👍.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229