Längesen man uppdaterade här, sitter just nu och väntar, ska ladda upp en bit kladdkaka och kolla sex and the city 👌medans mina två kärlekar sover djupt i soffan. På fredag kommer min älskade vän och då blir det massa skoj och Goa rundor, fat will burn BUURNN! Ska gå en runda imorgon bitti tänkte jag, sen ett litet pass här hemma 💪💪Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hängde inte med till hästarna, vilket jag ångrar otroligt mycket. Vaknade upp och tänkte vad fan ska jag göra nu då? Så sov lite till vilket gav mig huvudvärk. Eftersom jag inte går i skolan längre måste jag hitta på annat. Och det är så fint väder så hade kunnat fota hästarna så hade det blivit superfoton. MEN får hoppas att de är fint väder imorgon vilket det inte skulle men går inte lita på vädret. Min syster drar till norge imorgon och kommer hem på lördag igen. Kommer bli väldigt ensamt på kvällarna. iaf. Om tio dagar kommer Cantino wuhu. Städa som sagt lite i stallet igår ska forsätta imorgon. Mamma & jag har fått en sak till att göra, vi har en väldigt stor hage åt våra ponnysar så vi ska halva den & göra den till två hagar där Cantino ska gå. Vi vågar inte riktigt släppa in han till sura ramita. Onödigt om dom skadar varandra. Japp så ser det ut. Ska se om angeliqa vill hitta på nått men antar att hon inte har VAKNAT än.

Likes

Comments

snart 1 mars, var tog dessa två månader vägen? Nu får de gärna gå fort dock. Längtar otroligt till den 12. Muha. Mamma väckte mig inte idag så åkte inte till stallet på morgonen (TACK MAMMA!). Imorgon blir det iallafall och då blir det rööjning & fixa boxen och rykta hästapollarna. Kanske träffa angeliqa snart denna veckan. På måndag blir det stan och träffa min älskade Johanna och fika. Saknat henne som tusan & behöver verkligen snacka med henne. Pratar med angeliqa och lyssnar på musik. Måste sova snart men är inte trött. fan

 

Likes

Comments

Idag snackade jag och min mamma hur länge jag och angeliqa har känt varandra, vi trillar in på 11 året som vänner i år. 11 år.. Minns när hennes pappa var hos oss ( där vi bodde när jag var liten) och frågade om jag ville rida deras ponny Blackie. Sa självklart JA. Följde med & gick in i huset. Och där satt Angeliqa och det klickade direkt. Dock bråkade vi som FAN när vi var små men ändå hållt ihop och nu är vi tajtare än någonsin. Kan inte se ett liv utan henne hon är bäst. Hon får mig må grymt bra och det är så jävla lätt och va med henne. Hon är lika festgalen som jag och vill alltid hitta på nått (som jag). Aldrig tråkigt med henne. Hon dömmer inte mig utan stöttar mina val. I framtiden har vi planer. Vi ska åka utomlands (wuhu) kanske flytta ihop?;) Vi är som ett kärlekspar fast UTAN sex. Jag älskar henne, hon är som en familjmedlem, min syster. Vad skulle jag varit utan henne? 

 

påtal om annat. 13 dagar kvar tills Cantino kommer. YEAH! Imorgon följer jag med till stallet och städar. Klockan 8.. möö

Likes

CommentsLikes

Comments

Solat med syrran idag, var längesen men gött fast läskigt. Tycker det är riktigt läskigt när den börjar låta som den ska sprängas och tror alltid att låset har gått upp så att någon ska komma in där, haha.
Mamma kom hem med läsk & chips, älskvärt! Så blir film och att äta det nu. MömsLikes

Comments

Känns som meningen med livet är borta helt
Snälla, bli bra du är inte färdig på jorden än...

<3

Likes

Comments

Ska kolla häst i laholm nästa helg, eftersom den förra personen vi snackade med lånade ut sin häst till nån annan (snällt)
Det är iaf en 7åring, halvblods valack, brun med en (stjärna?). Det är ganska nervöst eftersom hästens ägares tränare ska kolla på (han har hästen nu) och det känns som man kommer rida dåligt då jag inte har ridit alls på väldigt länge. Så blir lite stallbesök denna och nästa vecka för att rida. Får hoppas att de kommer gå bra!
Blir nog att handla ridbyxor i helgen så man har nått och rida i (mina är ungefär 10 stl för stora)
 

Älskar din min stjärna, du kommer alltid vara min favorit!

Likes

Comments

Undra vem som ens kom på den här dagen.
Eftersom jag då inte har någon pojkvän att ge lite extra kärlek till ger jag den till min familj!
alltså är jag inte ett dugg ledsen eller känner mig inte alls ensam idag .
Film och godis med familjen står på schemat iallafall, puss på det!
 Likes

Comments