​I måndags tog vi hem denna skönhet, och hon är det underbaraste som finns. De första dagarna var hon ganska rädd av sig, gömde sig under soffan och sängen. Men bara efter några dagar lyckades vi locka fram henne och hon har visat sån fantastisk personlighet. Hon följer med överallt i lägenheten och vill vara med vad vi än gör. Hon nosar på allt som är nytt och söker ständigt kontakt. Att en katt kan göra en så jävla lycklig. 

Välkommen till familjen Cici <3  

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den senaste veckan har jag legat död hemma i sängen. Jag har fått återkommande attacker med sån huvudvärk så jag blivit spyfärdig. Det har varit svårt att hålla koll på livet, men nu stapplar jag mig fram. Jag mår inte riktigt bra igen, men nu kämpar jag vidare och har lyckats ta mig upp ur sängen iaf. Skolan rullar på, men jag börjar längta efter jullov. Idag efter skolan ska jag och Elias åka och kolla på en katt, och nu är tanken på det, det som ger mig ork genom dagen. Saknar verkligen katt, och skulle ge så otroligt mycket energi om vi skaffar en. Jag har adventspyntat lägenheten nu, och majoriteten av tiden hemma spenderas av tända ljus med té och filt. Är så taggad på glögg och julklappar redan, det är en bra motivation.

Likes

Comments

Jag är dålig på det här med att blogga regelbundet... Anyway går livet rätt okej nu, allt rullar på. Sjuk är jag förjämnan men det är lika bra det denna årstid. Det har vart ganska intensivt i skolan, men det börjar lugna ner sig lite. Bilden ovan är tagen för ett fotoprojekt jag hade i skolan, det är en parafras på Vincent Van Gogh´s målning, Old man in sorrow. Modellen är Elias Bergfalk, och med en tvist med blodiga händer ville jag visa att ångesten inombords tas ut på utsidan i form av fysisk smärta. Fotografi växer för mig, och så fort jag sparat ihop lite extra pengar blir det att köpa en bättre kamera.

Det är världens vinterväder ute, sjukt att det ser ut som det ger så här pass tidigt. Angående julen har jag försökt förändra min extremt negativa inställning. De senaste åren har det varit skit och bara ångestfyllt runt jul, då allt som jag upplevde var som hemma försvann. I år har jag och Elias planerat att ha julgran och massa paket och skaffa en massa julpynt och få lägenheten att se ut som ett julparadis. Kanske kan jag vända trenden. Jag är redo att skapa mina egna traditioner och sluta älta i det förflutna.

Likes

Comments

Här har jag växt upp. Här är jag lärt mig om livet och om hur människor funkar. Ärligt talat vet jag inte vem jag skulle vara idag om det inte vore för teatern. Jag kan inte fatta hur någon kan lista ut vem de är. En kväll i veckan springer jag omkring här och leker regissör med min teatergrupp. Vi ska sätta upp ett manus i år, och eftersom det antagligen blir sista året för mig här i den här föreningen vill jag slå på stort. Förövrigt börjar jag gå in i höstmörkret, och allt går på rutin. Idag är ingen bra dag. Min kropp vill inte ha mig. Har haft kramp i magen på morgonen, orsak okänd. Kanske är det trötthet, kanske kroppen som säger ifrån att ta det lugnt. Hur som helst måste jag försöka stå emot mörkret. Många kaffen på caféer does the trick.

Likes

Comments

Jag har märkt en sak, att jag i huvudsak gör saker för att andra ska bli nöjda och må bra. Och det infaller mig att det är många som gör så. Människor är naturligt egoistiska, det är en överlevnadsinstinkt. Men kanske har vi förändrats så mycket från den primära människan att vi även förändrat vårt beteende. Självklart är vi alla olika som människor, men samhället har lagt upp våra liv på hyllor av andras tankar och åsikter om oss. Viljan att vara tillräcklig och bli bekräftad har aldrig varit större än den är idag. När vi inte har problem som brist på tak över huvudet, en tom mage eller dåligt skydd mot sjukdomar, blir vår vilja till självförverkligande och bekräftelse centrum i livet. Och vad leder det till oss som individer? Du kämpar hela livet för att känna dig duglig och för att bli accepterad av samhällets normer, men kommer du ihåg att kämpa för dig själv?

Likes

Comments

Det går inte så bra nu. Jag är så jävla slut. I helgen körde jag runt på folk och hängde runt, vi va till Borlänge, städade och igår jobbade jag hos pappa. Nu börjar en ny vecka med alla måsten det innebär. Det är inte det att jag är ledsen över nåt eller så, men känner att jag kört slut på mig själv som jag är så bra på. Nu har vi musiklektion strax, och efter lunch ska vi prova studentmössor, sen mattelektion och sen blir det hemåt. Ikväll har jag delvis ett möte i Hedemora och tvättid. Känner att kommer däcka nånstans i nåt dike för det känns så tungt. Skulle behöva en semester, en lång jävla semester där jag inte gör ett skit. Behöver åka hem och sova men det är för viktigt att vara här. Nu tar vi nya tag och kämpar vidare.

Likes

Comments

Jag har spenderat helgen med dessa mysisar, inklusive mina syskon och mamma och Micke. Vi har firat mamma som fyllt år, ätit en massa gott och så har jag umgåtts med mina syskon som jag träffar så sällan. I fredags köpte jag min Opel!! :) Så nu har jag kört till mamma några gånger och även två vändor till Hedemora. Känns så jävla roligt med friheten att kunna ta mig till ställen på egen hand och inte behöva tigga skjuts eller bli begränsad av bussar. Nu kommer livet rulla på mycket lättare och mer effektivt, och livet känns redan mycket lättare.

Peace out! 

Likes

Comments

Jag märkte för några dagar sedan hur vackert det är precis där jag bor. Att man inte kan uppskatta sånt vanligtvis, att man måste stanna upp, ta upp kameran och låta sin inspiration ta över för att se hur fint det faktiskt är.

Livet har återgått till det normala. Skolan rullar på och livet är ganska intensivt. Igår träffade jag mina teaterungar och insåg att manuset jag beställt hade kommit fram. Så vi spenderade kvällen med att läsa igenom det och fundera om vi ska sätta upp pjäsen och isf hur vi ska gå tillväga. Jag har aldrig gjort något så här "allvarligt" som teaterledare förut, och det kommer krävas mycket arbete, men detta är det bästa jag vet. Jag kommer lära mig så mycket från det och utvecklas i regissörrollen och som ledare.

Idag efter skolan följer Micke med mig och kollar på en bil i Säter, och jag är så jävla taggad! Även om det inte blir att jag köper denna bil så är letandet efter bil i sig så roligt. Snart äger jag en egen bil och har en frihet jag tidigare bara drömt om. Det känns så skönt att äntligen kunna bete mig och leva mig som den ålder jag känner mig som. Jag har alltid varit lite lillgammal. Kanske jag uppfattat världen som att den behandlat mig som jag är yngre än vad jag är, därav mitt rebellbeteende för några år sedan. Men nu är allt det förbi, och jag kliver in i vuxenlivet.

Fan vad jag älskar livet.

Likes

Comments

​Så här lycklig är jag för att idag har jag fått körkort!! Kan inte begripa att de senaste halvåret har jag kämpat med detta så jävla mycket och nu får jag äntligen belöningen för det. Det känns så underbart att äntligen få ha detta avklarat och inte behöva ha ångest över att klara det. Nu är jag KLAR och tycker fan jag förtjänat detta. Nu är det bara att leta efter bil så jag får användning av det. ;) Ifall nån vet någon besiktigad och skattad bil som säljs för en billig peng så hör av dig!

Puss å hej!

Likes

Comments

Nu har vi efter några intensiva, lärorika och underbara dagar i Grado kommit hem till Sverige igen. Första dagen kom vi till hotellet mitt i natten, så vi hann inte göra så mycket. Dag två såg vi oss omkring i staden och lyssnade på några körer. Sedan var det dags för tävling under fredagen i kategorin G2, vilket gick väldigt bra. Alla var väldigt nervösa men jag kände hur alla verkligen taggade till när det väl gällde. Under lördagen tävlade vi i folkmusik, och hela lokalen skakade. Vi var så fruktansvärt taggade och körde allt vad vi orkade. Under dagen på lördagen gick vi omkring i Grado, kollade i affärer och pratade med människor, ända tills det var dags för prisceremonin, och vi fick två gulddiplom! Efter de höga poängen och vår förvåning så var vi uppe långt inne på natten och umgicks, åt och var allmänt hyper. Detta var det bästa på länge, och jag känner att vi i kören har kommit varandra närmare. Jag kom hem till mig vid 2 söndag natt, och då sov jag gott kan jag säga. Jag är så jävla lycklig över att jag får vara med om sånt här och träffa så mycket olika människor från olika kulturer.

Denna hybris kan jag leva på länge.  

Likes

Comments