HEEEJ!

Wow, detta var längesen! Förlåt tusen tusen gånger för att jag inte uppdaterat här på så så länge, jag skulle inte kunna säga att jag har haft mycket, jag har haft mycket men inte tillräckligt mycket för att inte blogga. Jag har uppdaterat lite på youtube kanalen men inte så mycket här. Men jag har lite saker att ta upp med er för under den här tiden som jag varit borta har jag tänk mycket!

1. SLUTA MED YOUTUBE?! Jag känner mig inte längre lika motiverad och tycker inte längre att det är lika kul som det var en gång i tiden att lägga upp videos. Jag har också tappat mycket inspiration och vet inte riktigt vad jag ska lägga upp och har också funderat över vad för sorts kanal det är jag har och vilka jag vill nå ut till. Det känns även som att jag lägger jättemycket tid på mina videos och så är det inte värt det tillslut eftersom jag inte får sån bra respons på mina videos. Jag känner även att jag inte har den tiden till att ha en youtube kanal då jag gör mycket i min vardag och inte alltid har tid att sätta mig ner och filma i 20 minuter för att sedan redigera i 1- timmar.

Men jag funderar på att ändå lägga upp lite videos, men då vill jag bara lägga upp saker som på något sätt "promotar" mig som sångare och dansare. Jag har hela livet dansat, sjungit och skådespelat och det är även det jag vill jobba med i framtiden. Därför skulle det vara kul natt lägga upp lite videos då och då antingen på covers eller på koreografier från en uppvisning eller kanske bara på en danslektion. Vad skulle ni tycka om det? berätta gärna i kommentarerna! <3

2. SLUTA MED BLOGGEN?! Detta är egentligen bara en fråga. Vill ni se mig fortsätta blogga? Och isåfall på mer allvar, mer bilder med en riktig kamera, mer bilder på outfits, mer från min vardag, träning osv. Har ni gillat och uppskattat mina inlägg hitills och vill ni se mig fortsätta? Berätta i kommentarerna! <3

3. MÅTT DÅLIGT! På senaste tiden har jag mått lite dåligt utav många anledningar. Jag har gått runt och haft en massa komplex både över min kropp men även över en del saker i mitt ansikte som påverkar mitt intresse för smink. Men jag har även mått dåligt över andra saker. Tex. i vintras gick våran katt bort, jag trodde jag hade förlotat min bästa vän och vi snackade med varandra på ett halvår (nu är vi vänner igen). Men det som har tagit hårdast på mig är att jag och min familj för några dagar sedan lämnade våra 2 hästar till det stall vi köpte de ifrån. Vi har nu sålt dom, vi har haft dom sedan jag var 8 (alltså halva mitt liv). Och jag har mått så dåligt över detta då jag verkligen brytt mig mycket om dom och verkligen blivit deras bff, särskilt med en utav dom som jag verkligen har fått en speciell connection med som inte går att beskriva... Och att nu ha sålt dom för att jag inte har tid att ta hand om dom längre känns jätte tufft och jag vill redan ha tillbaka mina grabbar!!

Hoppas att detta inlägget betydde lite för er i alla fall och att ni gärna lämnar en kommentar!

Puss och kram <33

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter allt plugg och all stress och drama är jag äntligen tillbaka på banan igen med kanalen!! I dagens video får ni se hur jag sminkar mig varje dag och får jag 5 likes eller mer på videon kommer ni även få se en sminkning inför midsommar! Nästa måndag kommer även video upp men nu ska jag inte avslöja mer...

Länk till videon: https://www.youtube.com/watch?v=FQKHFtcG33s

KRAM PÅ ER

Likes

Comments

NY VIDEO UPPE PÅ KANALEN där jag gör en collab tillsammans med en tjej som heter Isabella. Tillsammans gör vi en video där vi visar 4 våroutfits!

Länk till videon: https://www.youtube.com/watch?v=_MlGb225GdQ&feature=youtu.be

Länk till Isabellas kanal: https://www.youtube.com/channel/UChc6FL5_F0_PKPdUYWQYDQg

KRAM<3

Likes

Comments

Heej på er! Förlåt för dålig uppdatering de senaste dagarna men det har bara varit så mycket nu på den senaste tiden!
Men slut på ursäkter, idag kommer jag med ett recept på en riktigt god smoothie som jag rekommenderar alla dagar i veckan!!

MANGO SMOOTHIE:
-1 banan
-Naturell yoghurt
-Frusen mango
-Ev. havregryn

Mixa ihop 1 banan, mango och yoghurt! Du kan ha i havregryn om du vill, jag har det i min smoothie för att få i mig lite kolhydrater! Du kan även ha i andra ingridienser som du vill. T.ex. Kan man ha vaniljyoughurt om man föredrar lite sötare smoothie, man kan ha i vaniljpulver om man vill ha lite vaniljsmak, man kan hälla i lite vad man vill! Men i min smoothie har jag bara yoghurt, banan, mango och havregryn!

Idag är det Valborgsmässoafton! Vad ska ni göra idag? Ska ni göra något speciellt eller blir det bara en helt vanlig kväll hemma? Berätta i kommentarsfältet<3

KRAM

Likes

Comments

I måndags åkte jag och mina spelkompisar ut till en rund loge för vi ska nu börja repa inför Rödluvan som ska spelas nu till våren och sommaren!
Det var jättekul att få se hur det ser ut där vi ska spela och känna på scenen och repa danserna såklart!

Igår hade vi svenska nationella prov som resten av Sveriges ettor hade....förmodligen. Vi hade svenska läsförståelse och jag tror det gick okej, vissa uppgifter var svårare än andra och vissa frågor förstod jag inte äns, men aja, ett E ska jag nog i alla fall lyckas få!

KRAM

Likes

Comments

I lördags åkte jag in till stan för då skulle jag tillsammans med min dansgrupp "VIP" dansa på stora torget i Linköping och inviga dansens vecka. Det gick jättebra, solen sken och det var mycket folk som kom och kollade. Sedan gick jag vidare för att fixa mina ögonbryn vilket jag har sett fram emot sedan nyår. Jag blev mycket missnöjd och tycker inte att resultatet var värd 350kr (resultatet på den nedersta bilden). Formen på ögonbrynen blev inte lika och hon noppade på ställen som gjorde så att mina ögonbryn blev helt olika varandra...

Hoppas ni får en trevlig måndag och glöm inte att ställa frågor till min Q&A!! :))

KRAM<3​

Likes

Comments

​SJUKASTE SNAPCHAT FILTRET HAR KOMMIT! 

Igår såg jag att det hade kommit upp ett nytt filter på snapchat. Jag förstod först inte vad det innebär föräns jag såg att min kompis ansikte hamnade på mitt ansikte. Filtret innebär alltså att man kan "face swapa " sitt ansikte med ett ansikte från kamerarullen, och då kunde jag ju inte låta bli att printscreena några bilder på kändisar och här ovan ser ni ju resultaten. Asså jag tycker det här är det sjukaste filtret som någonsin funnits, så roligt och kreativt, man kan verkligen leka med bilderna. Hahaha! :D

KRAM

Likes

Comments

​Idag på dansen i skolan skulle vi ha en så kallad "tittarlektion" vilket innebär att man har en helt vanlig tekniklektion i de olika stilarna vi dansar (jazz, balett, modern) och att våra danslärare tittar på och antecknar för att sedan ge oss feedback och säga vad vi kan förbättra och tänka på. Det tycker jag är  en jättebra sak att göra inom dansen. För efter dagens lektion hade jag lärt mig så mycket mer som jag inte visste innan och olika sätt jag ska använda mig av när jag gör dansteknik. Trots en riktigt rolig lektion är jag jätte utmattad nu efteråt. 

KRAM

Likes

Comments