Tidsfördriv en tisdagsmorgon

1. Är du homo, bi eller straight? - Helt jävla hetero.

2. Hur många flickvänner/pojkvänner har du haft? - None.

3. Vad gör du för att visa din partner att du älskar honom/henne? - Har ju ingen, men jag hade antagligen varit rätt grym på det. Iallafall genom närhet, är väldigt mycket för att kramas/pussas/hålla hand/kyssas/sova sked osv. 

4. Är kärlek och relationer viktigt för dig? - Det är klart, men jag anser att alla relationer är viktiga och inte bara kärleksrelationer. Hade jag varit i ett förhållande så hade jag definitivt prioriterat vänner och familj lika högt som min partner, det är ju dessutom de som alltid kommer finnas där (ett förhållande kan ju ta slut). Men det är nog knappast negativt, självständighet är viktigt. Och jag hade ju faktiskt velat att min partner gjorde samma sak.

5. Skäms du eller är du stolt över din sexuella läggning? - Jag är väldigt stolt. Finns väl ingen anledning att skämmas liksom.

6. Hur ser du på sex? - Meningen med livet ;) Nej, men det är väldigt viktigt för väldigt mycket. För ett förhållande/äktenskap, för livskvalitén, för humöret... till och med för hälsan. Det är en naturlig del av livet, helt enkelt. Och jävligt skönt, dessutom ;)

7. Är du dominant i ett förhållande? - Jag tror faktiskt inte att jag skulle ha varit så dominant som man kan tro. Min äldsta storebror har ALLTID varit övertygad om att jag kommer vara väldigt bestämmande, men det skulle inte funka. Visst, jag är envis och bestämmande som person, men jag skulle aldrig kunna vara tillsammans med en mesig kille. Så lite bestämd kanske jag hade varit, men inte dominant. Jag tror jag vill ha/behöver en kille som låter mig vara envis och få min vilja igenom ibland, men som kan säga ifrån till mig (låter som jag är en trotsig unge) och sätta mig på plats, hahaha. Nej, men... någon som kan hantera mig och min envishet, helt enkelt ;)

8. Hur ska en bra och mysig kyss gå till? - Det finns väl många olika kyssar som kan vara "bra"... och de är inte alltid "mysiga", haha. Beror väl på vad man är på för humör. Jag gillar lite bestämda, "hårda" kyssar. Men ibland känner man väl mer för mjuka, ömma, försiktiga, kärleksfulla kyssar. Eller passionerade... Men det viktiga är nog att personen är "engagerad" liksom (känns som fel ord i sammanhanget men ni fattar). Då brukar kyssarna vara bra oavsett.

9. Ältar du dåliga minnen ofta? - Nej, verkligen inte. Jag tror ärligt talat inte att jag är en sån person som ältar mycket överhuvudtaget, om jag tycker något är jobbigt eller besvärligt brukar jag inte ens vilja tänka på det utan släpper det ofta väldigt lätt. Om det är "klart" eller man inte kan göra något åt det så finns det liksom ingen anledning att älta.

10. Har du varit med om något riktigt hemskt (trauma)? - Jag vet inte riktigt vad som klassas som trauma, men jag har varit med om flera mer eller mindre traumatiska händelser kanske.

11. När du är nere, lyssnar du sorglig musik då? - Ja, det händer. Men oftast lyssnar jag nog på glad musik istället.

12. Lider du av någon psykisk sjukdom? Vilken? - Nej, inte vad jag vet. Och jag tror inte det heller.

13. Vilken outfit kör du på till fest? - Det beror heeelt på vad det är för fest och vad jag känner för. Oftast kör jag nog något enkelt, typ jeans/leggings/svarta byxor och någon topp...

14. Vilken outfit kör du på till vardags? - Oftast byxor/jeans/leggings och t-shirt/topp/tunika... men det händer att jag har kjol, eller klänning. Inte allt för ofta dock.

15. Kan du gå i klackskor? - Ja, men det dröjer aldrig länge innan jag tröttnar och tar av dem...

16. Kan du sjunga så det låter bra? - Nej.

17. Har du mossa på låren? - Ohja, massor!

18. Har du varit otrogen någon gång? Om ja, varför? - Har inte haft något seriöst förhållande, men skulle inte vara otrogen.

19. Tänker du ofta "elaka" tankar om andra? - Ja, men bara om folk som förtjänar det.

20. Bor det en liten fjortis inne i dig? - Det gör nog det, faktiskt. Den kommer fram ibland när jag umgås med Johannah, t ex ;) Fast jag vet inte om det är en fjortis eller kanske bara en 14-åring egentligen.

21. Tycker du att du själv är snygg? - Ja, faktiskt.

22. Nämn en person som du tycker är fulare än dig! - Jag behöver inte se folk som fulare för att få mig själv att framstå som snygg.

23. Är du störd? - Haha ja, på ett bra sätt ;)

24. Vad tycker du om invandrare? - Om invandrare överlag tycker jag väl inget speciellt. Har nog flera åsikter om invandringen isåfall, eller specifika invandrare.

25. Har du provat att steka glass nån gång? - Nej.

26. Blir du pinsam på fyllan? Om ja, berätta vad du gör! - Det blir jag säkert, ibland. Men förmodligen var det värre när jag var yngre. Jag tror inte jag gjorde så mycket egentligen, handlar mer om vad jag sa. Jag var t ex rätt osäker på mig själv när jag var runt 18, vilket ofta visades på helt andra sätt när jag var full.

27. I vilken ordning torkar du dig efter att du duschat? - Ingen speciell ordning, tror jag?

28. Har du önskat att någon vore död nån gång? - Nej.

29. Berätta om en dröm som ofta återkommer när du sover! - När vi bodde i Älmsta drömde jag ofta att vi kollade på hus där det spökade, och mina föräldrar köpte de husen. Drömmarna var alltid mörka och obehagliga, riktigt jobbiga. Antagligen var det pga att jag inte riktigt gillade tanken på att flytta då och ogillade att de letade hus (dock var jag inte rädd för just spöken egentligen). De drömmarna hänger sig kvar nu när vi flyttat, men numera kollar vi inte på husen utan bor oftast i dem. Men känslan är exakt densamma, jag har alltid panik pga att jag inte har möjlighet att flytta (i drömmen har jag verkligen INGEN möjlighet att flytta därifrån). Hemska drömmar.

30. Var denna listan rolig? - Jorååå.
<

Gammal bild - Lettland 2008!

 

Gillar

Kommentarer