Ny inriktning - igen?

Jag har haft lite svårt att hålla det där med att bloggen inte ska vara personlig. Jag vill ju skriva personligt och om mina dagar osv. Det är ju lite det som är grejen.

Dock kan jag som sagt inte vara för personlig, och vill egentligen inte vara det heller. Ändå blir det så.

Så därför funderar jag på att ändra inriktningen lite, igen. På så sätt kanske jag "glömmer" bort att skriva om vardagen och livet ibland.

Fast jag kommer fortsätta att skriva lite sådant också, men inte enbart. Kanske inte ens varje dag.

Sååå, då funderade jag på vad jag skulle skriva om. Jag skriver ju ändå en del om hälsa just nu och jag är väldigt intresserad av sådana saker. Så varför inte?

Det blir helt enkelt; hälsa, välbefinnande, personlig utveckling, livsstil, självförtroende, självkänsla osv.

När det gäller jobb, företag och sådant så kommer det att bli mindre. Jag känner dels att det ändå hör till sådant jag inte vill/kan skriva om, och dessutom är det inte alltid det händer så mycket där, det går i perioder. Eller jobbet pågår ju hela tiden, men det finns inte så mycket att berätta om det.

Men vissa saker som händer när det gäller jobb och företaget kommer jag såklart att nämna. Långt ifrån allting dock. Och framöver lär det inte bli mycket, det blir isåfall när allting är klart med företag osv.

Sedan älskar jag ju musik och att dela låtar och sådant, men musik hänger ändå ihop lite med hälsa. Med livsstil framför allt. Och det är något som får många att må bra, så det kanske inte är allt för irrelevant?

Ja, vi får se. Några nya kategorier blir det iallafall, och sedan får vi se. Testar lite till att börja med och så lär det ändras / utvecklas under tiden.

Det här känns mer rätt iallafall. Det kommer vara enklare att skriva om, säkerligen intressantare att läsa och det kanske även kan hjälpa någon. Ge information, tips, kunskaper och så vidare. Och det vore kul!

Gillar

Kommentarer