Mysig måndag

Vi hade världens mysigaste dag tillsammans idag. Jag sov ut först, sedan gick vi till ICA och biblioteket. Vi läste flera böcker, bland annat, Aaron älskar böcker.

Därefter gick vi till en restaurang alldeles brevid, och åt lunch. Det var väldigt gott, och Aaron satt lugnt och fint och åt potatis och gurka. 😂 Det var det enda han ville ha, och det är ju bättre än ingenting. 🤷🏼‍♀️

Min mamma ringde medan vi var där, så efteråt åkte vi hem till dem. Aaron lekte med både mormor och morfar, ritade och satte upp teckningar och hade kul.

När vi kom hem igen så började vi med att gå till affären för att handla till middagen, och Aaron fick dra en liten vagn, vilket han älskar. Så det gick snabbt och smidigt.

Därefter gick vi hem, påbörjade middagen och kollade på julkalendern. Robin missade första avsnittet, så vi såg båda första och andra på en gång.

Sedan åt vi middag, bakad potatis och räkröra som vi alla älskar - även Aaron. Han är tokig i potatis, och i räkor. Därefter blev det myskväll med en bra film.

Nu sover mina älsklingar sedan flera timmar tillbaka, och jag ska snart krypa ned hos dem. Funderar eventuellt på att jobba lite, men vet inte om jag orkar.

I morgon har vi inga direkta planer, så vi får helt enkelt se vad som händer. Vi kanske passar på att hitta på någonting roligt, eller åka och handla. Återstår att se!

Tidigare år har han vägrat vantar och mössa. Nu vägrar han ta av sig mössan (och behåller gärna vantarna också om det går). 😂❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
  • Nouw