Inte verkligt

Förändringar är märkliga. Emellanåt känns allting så himla overkligt. Eller så känns det verkligt, men det är som om jag tror att det bara är tillfälligt. För bra för att vara sant, kanske man kan säga?

Jag kände exakt såhär en gång tidigare, i en liknande situation. Det var massa år sedan, och skillnaden då var att jag inte ville tro på det.

Den här gången vill jag det verkligen, men det går liksom inte att fatta. Någonting man drömt om så länge som plötsligt blir verklighet. Något man hoppats på, men aldrig riktigt trott på.

Men med det sagt så är det jobbigt också. Alla förändringar är jobbiga, även om de är självvalda och efterlängtade. Man måste liksom alltid kämpa för att få något, och ofta även offra något.

Just nu känns det bara så konstigt att jag har den här känslan, att det inte är på riktigt. Jag VET ju att det är på riktigt. Hur kan jag då inte förstå?

Det tar väl helt enkelt tid att vänja sig vid nya saker. Men jag har tid. Vi har tid. Och vi har varandra. Det är allt som behövs.

Gillar

Kommentarer