Braskaminer

Något av det mysigaste som finns är kaminer. Jag älskar sådana! Vi har en elektrisk kamin, dock skulle jag vilja ha en ”ram” till den också. Men det får bli senare!

När vi köper hus så hoppas jag att det finns en braskamin. Det kan verkligen skapa en jättemysig stämning, och är dessutom praktiskt eftersom det också ger värme.

Våran elektriska braskamin ger också värme, vilket har varit väldigt praktiskt nu under vintern. Vi har väldigt kallt i lägenheten på vintern och väldigt varmt på sommaren, det är dåligt isolerat vilket gör att den kalla luften kommer in. Då har det varit perfekt med kaminen, som faktiskt kan ge väldigt bra värme. Sedan ger den ett väldigt fint sken också.

En riktig braskamin ger säkerligen ännu mer värme, och är ännu mysigare eftersom det är mer ”på riktigt”. Det är verkligen rogivande med en riktig eld, precis som vatten så kan elden göra en så lugn och avslappnad. Att koppla av framför en braskamin med en kopp te, kaffe eller varm choklad är nog ett av de bästa sättet att varva ned efter en lång dag. Allra helst tillsammans med någon eller några som man tycker om, såklart.

Gillar

Kommentarer