Booking.com och hotels.com

Det här är inget sponsrat inlägg, utan jag tänkte bara skriva om Booking.com och hotels.com eftersom jag använde dem när jag bokade våran roadtrip.

Eller, jag använde Booking.com men jämförde hela tiden med hotels.com. Jag ville egentligen använda den sistnämnda, eftersom man kan spara ihop till gratis övernattningar, men Booking var betydligt billigare.

Men en annan stor fördel med båda dessa var att det var så otroligt smidigt och enkelt att använda dem. Det var utan tvekan det lättaste sättet att hitta boenden.

Jag var dock lite oroad över att något skulle bli fel, att något hotell inte skulle ha sett min bokning till exempel. Men det hände faktiskt inte en enda gång, utan det fungerade hur smidig som helst.

Man får även en bekräftelse när man har bokat. Jag var osäker på om det innebar att hotellet bekräftade det och hade sett det, men jag tror att det betyder det.

En annan fördel är att alla villkor går att se direkt, och det blir väldigt tydligt. Man kan även avboka och boka om helt gratis, ibland fram till dagen innan.

Även det har jag testat flera gånger, på både Booking och Hotels, och det fungerar hur bra som helst. Så otroligt smidigt sätt att administrera sina bokningar.

Jag gillar att jag kunde se mina bokningar i rätt ordning i appen också, alltså inte i den ordningen jag genomförde bokningarna utan i datumordning (det vill säga datumet för själva vistelsen).

Jag kommer definitivt att använda båda dessa i fortsättningen, och jag kan varmt rekommendera båda två. Men jag rekommenderar även att man jämför med hotellets egen sida, ibland är den billigaste.

När jag bokade och på våra boenden var dock Booking alltid billigast, men det kan variera mellan olika hotell och olika perioder. Scandic bokade jag dock separat.

Gillar

Kommentarer

Ingelasresor
Ingelasresor,
Jag tyck booking är bra för ju mer man använder den desto mer rabatt får man. Ofta mer än 10%
nouw.com/ingelasresor
josie
josie,
Ja, det är sant! Jag hann inte nyttja det eftersom jag bokade allting på en gång, men nästa gång blir det med rabatt. En väldigt bra grej faktiskt!
nouw.com/josie
rejseguideafguld
rejseguideafguld,
Jeg tror faktisk aldrig jeg har brugt Hotels før - kun Booking, men her får jeg også 10-15% og gratis morgenmad på udvalgte hoteller, fordi jeg er Geniusmedlem 😋
nouw.com/rejseguideafguld
josie
josie,
Samma här, jag har bara använt Hotels för att söka och jämföra men inte bokat. Booking verkar oftast vara billigare. Jag tänkte inte på det men så är det ju, att man får rabatter och gratis frukost på vissa hotell. Det har jag inte hunnit nyttja ännu, men det är helt klart en väldigt bra grej också!
nouw.com/josie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229