Bara lämna allt och dra iväg

Det finns perioder när antingen Robin, jag eller vi båda känner för att säga upp lägenheten och sedan ta det som det kommer. Bo i husvagnen tills vi hittar en bostad i den del av landet där vi vill bo.


Det här är inte särskilt realistiskt kanske, främst eftersom vi har barn. Man behöver ju lite mer trygghet då. Jag har dessutom läst någonstans att man inte får bo så med barn, men samtidigt har jag läst om folk som gör det, så jag vet faktiskt inte riktigt vad som gäller.


Hur som helst så kommer dessa tankar ibland. Att vi ska säga säga upp lägenheten och hyra förråd Stockholm eller på närmare håll om det finns, och sedan bara dra iväg. Vart vi vill. Ibland för att vi är trötta på att bo i lägenhet och i våran ort, ibland för att vi bara älskar att vara i husvagnen under våren och sommaren.


Men nu har vi ju faktiskt en liten stabilare plan som vi håller oss till. När allt kommer omkring så skulle det mest innebära massa extra jobb att behöva magasinera alla våra saker, och sedan hämta dem när det är dags att flytta. För att inte tala om osäkerheten kring när man kan tänkas hitta en bostad. Till slut kanske man tar första bästa, och det vill vi ju inte. Nej, våran plan är bättre, men då och då tänker man att det vore fantastiskt att leva så enkelt som man gör i husvagnen. Om det ändå hade kunnat vara sommar hela tiden!

Gillar

Kommentarer

Eliert,
Flyr ni mot Kalmar så bjuder jag på våfflor 😀
josie
josie,
Haha, lovar att säga till om vi hamnar däromkring! 😂
nouw.com/josie