Storstädning

Vet inte om det har gått fort eller om det känts som en evighet. 2h har iallafall bara gått i ett. Hur fan kan man ha så mycket skitgrejer i ynka 25kvm. Det är det här jävla konsumtionssamhället. Ännu en gång vill jag slå ett slag för minimalism! Fatta va skönt att bara äga typ 20 eller max 50 grejer. Städning och rensning blir inte ens jobbigt och man slösar inte pengar på sånt man inte ens använder. Fyfan. Det tär på min energi och kraft, jag blir helt utmattad. Ändå har jag inte ens gjort det grejer jag skrivit upp i min to-do-list... Såsom att diska, dammsuga, moppa och fixa handfatet i badrummet. Suck!

Men jag börjar få i ordning på lilla stugan! Det börjar bli mysigt och formas ännu mer som MITT HEM. Det tar sin tid, men det börjar hända grejer. Bara man får upp lite växter, tavlor och nånting på väggarna så blir det genast mer trevligt. 

Det här med växter är mitt nya mission i livet. Få gröna händer som man kallar det. Tidigare har jag alltid gått inför att mina växter dör förr eller senare, för att jag har varit sämst på att ta hand om dom. Men jag tror att om jag bara lägger mer effort så ska jag nog kunna ändra bilden om mig själv. Önska mig lycka till....

Gillar

Kommentarer