Status 2019 hittills

Tjena bloggen! Long time, no see. Jag mår fan skit. Då har jag ändå mått sämre de senaste veckorna... Så jämför jag med dom dagarna mår jag fan bra idag, nu. Men det gör jag inte. Jag känner mig deprimerad. Låg på energi, livslust, framtidstro eller nån form av positivitet. Jag känner mig inte som "den vanliga jossi". Den glada spralliga jossi som är optimistiskt och fylld av genuin glädje. Men dessa stunder kommer i perioder för mig, så jag antar att detta också är "den vanliga jossi", men en annan skepnad och sida av mig. För ingen kan vara glad hela jävla tiden. Den som påstår det, ljuger.

Senaste tiden och året har verkligen varit nytt, påfrestande och utmanande. Jag har lärt mig mycket nytt om mig själv, vad som verkligen betyder för mig och vem jag vill bli. Så ja, ur jobbiga tider, växer alltid kunskap. Men det är fan jobbigt att ständigt få kämpa för sitt liv hela tiden. För det är så det har känts. Att jag ständigt fått kämpa för att hålla huvudet högt, för att inte drunkna i livets utmaningar. Jag orkar inte. Jag vill ba må bra och ha det stadigt för ett tag. Tacksam över alla lärdomar, men nu räcker det för ett tag.

Ska man vara lite positiv så vill jag gärna få ner de positiva saker som hänt på sistone. Förutom att jag lärt mig många nya saker om mig själv och livet, så ser jag med skräckblandad förtjusning fram emot hösten i HONGKONG<3 Rädd för om jag klarar mig andra sidan jordklotet själv, men ack så fantastiskt att jag kom in!!!! Jag är så stolt över mig själv att jag lyckas klara studierna trots alla senaste motgångarna, jobbat vid sidan av och samtidigt lyckas söka in till ett universitet i HK. Jag får inte glömma allt jag lyckats med. Att jag faktiskt har klarat det.

På återseende, J.

  • Tankar

Gillar

Kommentarer