Kap Verde avec la famille

Tänkte dela med mig av några bilder från vår familjeresa på Sal-ön i Kap Verde. Faktiskt vår första riktiga familjeresa tillsammans. Tidigare har vi bara rest på skilda håll, att någon fattats eller att vi åkt och hälsat på min syster som förut bodde i Paris. Otroligt kul att spendera en hel vecka med min älskade familj. Alla under samma tak. Nu kände man att våra likheter var så påtagliga, vår humor samt humör haha. Trots att jag inte hade tackat nej till att stanna någon vecka till, så räckte det dock med en vecka. Fanns en känsla av att vi annars hade rivit isär varandra i bitar om vi hade stannat längre. Haha. Trots likheterna vi har i många sammanhang, så finns också olikheterna. Dock inte så överraskat då vi alla bor åt olika håll i landet numera. Jag i Gbg, brorsan i Lund, syrran i Linkan med föräldrarna. Allas vardag sker liksom på egna sätt och villkor. Nog om det, här kommer bilderna.

Hotellets ''inergård'' med bassäng intill stranden. Huset åt vänster gick vi till varje morgon för frukost.

Jag har på senare tid blivit en djurfantast minsann. Alltså på riktigt!

In-action-pic tagen av moi från bilutflykten runt Sal-ön. Sjukt fränt att åka där bak. Safarikänsla bara att de vilda djuren fattades. Vi befann oss trots allt inte på Afrikas fastland. Så det var inte fler djurarter än vi har i Sverige typ. Vackra miljöer bjöds det på däremot.

Le beach ett stenkast från hotellet

Ett roligt hus som de flesta kan relatera till. Samt en vacker vägg från hotellet.

Syrran och jag tog kite-surfinglektioner. Så jäkla ballt. Bara att vi inte hann med allt pga otur med väder och att vi hade behövt några veckor till på oss. Nu har vi de grundläggande kunskaperna dock!

Sammanfattningsvis var denna resa överförväntan helt underbar. Kvalitets tid med familjen som inte alls händer lika ofta nuförtiden och framförallt inte i en varm och tropisk miljö. Hoppas det blir en uppföljare innan alla blir gamla o vuxna :l :p

Gillar

Kommentarer