dåliga stunder

Jag vill prata om dåliga stunder. Det hela har bara byggts upp de senaste dagarna. Jag har på sistone börjat kolla på flertal bloggar. Något som inte varit min vardag på flera flera år. Genom att läsa, se bilder & videos på andras bloggar har resulterat i att jag känner mig otillräcklig. Eller jag känner mig snarare vilsen i livet och ifrågasätter min vardag och mål med livet. Från att känna mig trygg och relativt nöjd med livet för stunden, så bara vändes det fort som en pannkaka. Egentligen vill jag bara rycka upp mig och påminna mig själv att bloggar ofta bara visar förskönade sidor av personens vardag. Men idag känner jag bara: vafan gör jag ens?

Jag vill både säga emot och ryck upp mig själv. Istället för att fokusera på det dåliga bör jag nu upplysa alla människor och ting jag borde vara tacksam över! Jag har en familj jag älskar och som älskar mig. Jag har helt fantastiska kusiner. Jag har världens bästa vänner. Jag har en lägenhet tillsammans med min underbara och genuint snälla pojkvän som jag är så kär i. Ni ser, listan kan göras lång.

Samtidigt som jag vill se denna nedgång som en uppladdning. Ni vet när man måsta backa några steg för att kunna ta sats och sedan få ännu mera kraft att springa längre. Det är påminnelse om att jag inte bara ska nöja mig i livet. Återigen påminnas om allt jag har sagt att jag vill uppnå! Kanske var det livets wake-up-call till mig. För att jag har så mycket mer att erbjuda livet. 

Du är inte ensam om att ha en eller flera dåliga dagar. Men se det inte som något negativt, för ibland är det bara livet som vill ge dig en wake-up-call.

Gillar

Kommentarer