Jag vill prata om dåliga stunder. Det hela har bara byggts upp de senaste dagarna. Jag har på sistone börjat kolla på flertal bloggar. Något som inte varit min vardag på flera flera år. Genom att läsa, se bilder & videos på andras bloggar har resulterat i att jag känner mig otillräcklig. Eller jag känner mig snarare vilsen i livet och ifrågasätter min vardag och mål med livet. Från att känna mig trygg och relativt nöjd med livet för stunden, så bara vändes det fort som en pannkaka. Egentligen vill jag bara rycka upp mig och påminna mig själv att bloggar ofta bara visar förskönade sidor av personens vardag. Men idag känner jag bara: vafan gör jag ens?

Jag vill både säga emot och ryck upp mig själv. Istället för att fokusera på det dåliga bör jag nu upplysa alla människor och ting jag borde vara tacksam över! Jag har en familj jag älskar och som älskar mig. Jag har helt fantastiska kusiner. Jag har världens bästa vänner. Jag har en lägenhet tillsammans med min underbara och genuint snälla pojkvän som jag är så kär i. Ni ser, listan kan göras lång.

Samtidigt som jag vill se denna nedgång som en uppladdning. Ni vet när man måsta backa några steg för att kunna ta sats och sedan få ännu mera kraft att springa längre. Det är påminnelse om att jag inte bara ska nöja mig i livet. Återigen påminnas om allt jag har sagt att jag vill uppnå! Kanske var det livets wake-up-call till mig. För att jag har så mycket mer att erbjuda livet. 

Du är inte ensam om att ha en eller flera dåliga dagar. Men se det inte som något negativt, för ibland är det bara livet som vill ge dig en wake-up-call.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejhopp kompisar! Fastklistrad i soffan sitter jag i skrivande stund med Så ska det låta i bakgrunden. Helgen har spenderats hemma i Linkan med vänner och familj. I fredags efter jobbet satte sig jag och Ivar på bussen mot Linköping för en överraskningsfest för min fina kusin Jonas. Släkt och vänner från olika kanter och håll samlades hemma hos oss för att sedan tåga till hans jobb och och skrika SURPRISE!!! Kvällen fortsattes med god mat & dryck och allt som hör därtill.

Jag & Moffis

Shit is getting real och alla väntar in tiden. Bästa moffis var inte särskilt kamerarädd.

Här är det moffisen som står för selfien. Haha<3

Handsome birthday kid!!

​Kvällen rundades av med SpyKids med mina två söta kusiner som sov över. Filmen rullade dock inte mer än 15min tills vi att vi somnade. Supertrevlig fredag minst sagt.

Likes

Comments

Hola! Tog bild och gjorde ett utkast-inlägg med mobilen för att sedan nu kunna skriva på datorn. Hax. Annars då? Jo tack det ser fint och prydligt ut på matbordet. Viktigt om jag ska sitta här och skriva, annars ballar jag ur. Som gammal perfektionist sitter vissa grejer/beteenden kvar. Bland annat detta med att det måste vara cleant och städat om jag ska sitta och göra en uppgift, läsa eller numera blogga(hehe) på matbordet, skrivbordet eller vart jag än sitter. I övrigt är jag väldigt mån om att ha det städat i lägenheten iallafall mestadels. Jag får ryck och sätter på hög pepp musik och städar lägenheten, SEN kan jag sätta mig ner och andas.

Nu tänkte jag bara chilla, boka biljett till Linkan för imorgon, läsa bloggar och kolla ekonomin då lönen bör ha trillat innan idag hoho. Ikväll har jag som vanligt min textilkurs som jag har varje torsdagskväll i en termin. Jag går en grundkurs i sömnad. Så kul att jag har tagit tummen ur och börjat min stig mot textilen. Vi får se hur det fortsätter, kanske är det en början till något stort eller så är det ännu en grej jag inser inte var min grej. Spännande och samtidigt lite frustrerande. Än så länge tycker jag det är superkul!

Likes

Comments

Tänkte dela med mig av några bilder från vår familjeresa på Sal-ön i Kap Verde. Faktiskt vår första riktiga familjeresa tillsammans. Tidigare har vi bara rest på skilda håll, att någon fattats eller att vi åkt och hälsat på min syster som förut bodde i Paris. Otroligt kul att spendera en hel vecka med min älskade familj. Alla under samma tak. Nu kände man att våra likheter var så påtagliga, vår humor samt humör haha. Trots att jag inte hade tackat nej till att stanna någon vecka till, så räckte det dock med en vecka. Fanns en känsla av att vi annars hade rivit isär varandra i bitar om vi hade stannat längre. Haha. Trots likheterna vi har i många sammanhang, så finns också olikheterna. Dock inte så överraskat då vi alla bor åt olika håll i landet numera. Jag i Gbg, brorsan i Lund, syrran i Linkan med föräldrarna. Allas vardag sker liksom på egna sätt och villkor. Nog om det, här kommer bilderna.

Hotellets ''inergård'' med bassäng intill stranden. Huset åt vänster gick vi till varje morgon för frukost.

Jag har på senare tid blivit en djurfantast minsann. Alltså på riktigt!

In-action-pic tagen av moi från bilutflykten runt Sal-ön. Sjukt fränt att åka där bak. Safarikänsla bara att de vilda djuren fattades. Vi befann oss trots allt inte på Afrikas fastland. Så det var inte fler djurarter än vi har i Sverige typ. Vackra miljöer bjöds det på däremot.

Le beach ett stenkast från hotellet

Ett roligt hus som de flesta kan relatera till. Samt en vacker vägg från hotellet.

Syrran och jag tog kite-surfinglektioner. Så jäkla ballt. Bara att vi inte hann med allt pga otur med väder och att vi hade behövt några veckor till på oss. Nu har vi de grundläggande kunskaperna dock!

Sammanfattningsvis var denna resa överförväntan helt underbar. Kvalitets tid med familjen som inte alls händer lika ofta nuförtiden och framförallt inte i en varm och tropisk miljö. Hoppas det blir en uppföljare innan alla blir gamla o vuxna :l :p

Likes

Comments

​Ni vet när solen går ner och det skiftar vackra färger i himlen o man ba hallå ta kort på mig när jag ser sådär casual ut. Aa precis så va det i somras när Sandy hälsa på mig och vi strosa runt på gatorna i Götlaborg. Som för övrigt var några av dom mysigaste dagarna ever den sommarn. Älskade SandyCandy. Vi har alltid så jävla roligt tillsammans. Lika knäppa och fjantiga. Men framförallt swagiga. We don't care and we don't share. Haha! Jag e så tung asså.

Likes

Comments

Tröttnat på att vara rastlös som ofta resulterar i att peta på killen så att han ska leka med mig. Fick ett ryck och en tanke om att starta en blogg. Egentligen för typ ett år sedan då jag var nyinflyttad till Göteborg, men det kom på tal nu igen. Efter att ha tagit ett snack med killen och bollat om saken sitter jag här nu och skriver mitt första inlägg. Känner mig sådär duktig spontan och samtidigt stolt över att jag tog mig i kragen och började samma kväll. Den gamla Jossi hade grubblat och haft ångest över en sånär grej i månader. Nu ba vafan yolo vem bryr sig.

Likes

Comments