hejsvejs, just nu så händer de inte mycket i mitt liv 😂 allt är still och är sugen på en förändring som att färga håret, träna arslet av mig eller köpa något jag verkligen vill ha.. ska lägga in bilder på hur jag vill ha håret.. för jag vill andligen ha rött hår med rött löshår.. men problemet är att jag har hår ner till strax under tuttarna och om jag har löshår så syns de redigt mycket.. eller så färgar jag ombre på salong till blont för jag är sugen på att ljusa upp håret, eller så kör jag på svart hår.. några ideer??

nästa vecka kommer käraste vilda, fyfan va najs. kommer inte få ha sängen för mig själv, men va gör de?🤔

har även känt mig rätt ensam gällande vänner.. melis har varit i Bulgarien i någon månad och vilda bor i Malmö så kan knappt träffa henne och snackar inte med många från min gamla skola med tanke på att jag gav upp i slutet och hoppas att hamna med nytt folk på den nya skolan och kanske få träffa nya vänner 👏🏼

Trevlig helg och ta hand om er!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 108 Readers

Likes

Comments

idag har de inte varit en vanlig dag! idag var det min och Albins dag, 2 månader med världens bästa grabb!❤️

  • 116 Readers

Likes

Comments

tyckte att de var dags att josse med skaffade sig den där jävla skinnjackan som alla andra har 😂 har i storlek M för er som undrar! skulle gå med S men jag använder ofta tjocktröjor och vill kunna ha skinnjacka på 😬
699 kr + frakt

Ta hand om er.

  • 116 Readers

Likes

Comments

godkväll, klockan är 00:41 och jag kom hem nyss 👏🏼
först och främst! - herrejävlar vilken värme det var idag! det var inget moln alls på himmelen och ingen blåst samt 27 grader på de!
inte så gött att jobba i kan jag ju säga.. därför, efter jobbet, åkte jag till Albin och vi tog mopeden till närmsta badplats aka Blomberg 👅
vi hade mys där och sen åkte vi ner till gtown, woho. nejmen, inget speciellt hände efter de! vi hade båda en myskväll och ja..

Ta hand om er

  • 126 Readers

Likes

Comments

Hej på er, jag har inte skrivit här på ca någon månad?? Som jag även nämde i det inlägget så sa jag att jag inte mådde bra och att jag hade ångest.

Jag känner fortfarande att jag har lite ångest men känner att jag måste rycka upp mig nu, de är ju trotsallt lov! Eller ja, jag jobbar just dessa två veckorna. Om man ska sammanfatta min start på lovet så började det med att jag jobbade de två första veckorna och lärde känna en tjej som kom ifrån komunen och arbetade hos oss som hette Sofie, jätte trevlig. Jag åkte på lamaträffen med en tjejkompis och hennes kille samt min kille, jätte mysigt. Jag har haft mer tid för träningen så jag har börjat träna mera än förr! Och jag har nyligen börjat med en utmaning som jag hittade på internet, tänkte lägga upp förochefter bilder om det blir någon jätte stor skillnad men vi får se! :)

Jag har både tappat kontakten med en och fått upp kontakten med en annan så de går lite hitochdit på den fronten, haha! Nyligen så var jag och min familj i Danmark och besökte släkten så vi bodde i en lägenhet som fanns att hyra. Efter Danmark så åkte jag på en till träff, fast de var en vanlig bilträff och inte en epaträff. 

Den resterande tiden så har jag jobbat och varit hos pojken min. 


Och nu jobbar jag två veckor till innan jag tar semester :) Kommer inte ha så mycket att skriva om nu just denna veckan eller nästa vecka på veckodagarna eftersom jag jobbar, kan hända att jag kikar in på helgen! 


​Ta hand om er :)

Likes

Comments

​Hej på er, i tidigare inlägg nämde jag att jag ska försöka bli mer social här och skriva mer.. Men jag vet inte om jag klarar av det just nu. 

Jag har ingen blekaste aning om varför jag mår såpass som jag gör. De senaste dagarna så har jag mått piss över min kropp och hur jag är som person.. För er som inte känner mig så bra förstår inte hur stort de är för mig. Jag har alltid älskat min kropp och tyckt att jag duger precis som jag gör och jag har alltid varit en gla tjej som pratar mycket och vill göra så andra blir glada på något sätt. 

För något år sen så började jag få ångest. Det började med att jag kunde vara depp på kvällarna, till att jag blev depp i kanske 1 timme på skoltid, till att jag började trycka ner mig själv och lyfta andra, till att jag satte andra i en högre sits än mig själv.. Strax efter min födelsedag så grät jag nästan varje kväll över inget, jag bara grät och grät. Jag hade ingen anledning till att gråta. Och vad gör man inte då? Jo, man googlar fram sina svar och jag fick fram att jag har ångest. Vissa har ångest hela tiden som i en depression men tyvärr så är jag inte så insatt. Men en sak vet jag och det är att jag kan gråta över saker som jag överreagerar på och jag kan hata på mig själv och detta går i perioder.

Helt ärligt så vet jag inte varför jag skrev detta inlägget, jag gissar på att jag bara ville skriva av mig lite och förklara varför jag kan vara lite off, det beror alltså på ångest. Vi får se hur länge detta håller sig eller om det stäpper inom kort.

Ta hand om er.

Likes

Comments

godkväll på er, har haft Harry Potter maraton hela dagen och har legat i sängen hela dagen...
lämnade bara sängen när jag blev hungrig eller kissenödig, dock så åt jag i sängen 😂
vet inte varför men har haft låg självkänsla nu i slutet av dagen så jag har typ deppat ner mig i sängen.

imorgon drar de igång, jobbet!
ska gå upp 6 imorgon och fara till jobbet. är jättetaggad till att dra in lite pengar som man kan leka lite med fast tyvärr så är jag mindre taggad över att behöva klippa kullar med en slögräsklippare och rensa jävlans massa rabatter.
ett tips till er som ska jobba eller sommarjobba på lov är att sätta upp ett mål om vad ni ska göra med pengarna för då glömmer man typ av hur jobbigt det egentligen är, är de bara jag som är så konstig?😂
har nämligen ett mål och en sak jag vill köpa för pengarna som jag drar in nu och om jag tänker på de när jag jobbar så blir de mindre jobbigt😂
vi får se om jag skriver något på de två kommande veckorna, ska jobba och när jag kommer hem så sover jag istortsätt, inte så mycket att skriva om då. dock så äre gött att jag jobbar två veckor och sen har jag ledigt två veckor och så håller de på hela sommaren, så de är najs!

hadeeee

  • 179 Readers

Likes

Comments

äntligen! igår tog jag lov, har gått klart högstadiet och är redo för gymnasiet.
igår så var jag på skolavslutningen efter det så åkte jag och mina päron och käkade och jag fick en bukett rosor.
efter det så åkte jag och Albin till sjön och jag fick rosor av han med❤️
senare på kvällen åkte jag och några polare och grillade och spelade kubb, tog de lugnt helt enkelt!

hoppas att ni får en bra sommar! själv så ska man jobba 6 veckor :( menmen! synd att klaga när man får betalt

haaaade

  • 183 Readers

Likes

Comments