Life, Naglar

Sitter i skrivande stund på bussen påväg hem ifrån salongen. Heldag idag med både gelpolish, återbesök gelé och lagningar! Så himla kul att få sitta en hel dag med det man älskar!

Nu ska jag snabbt hem och äta och byta om inför träningen. Sista polepasset idag, sen blir det ett uppehåll med polen. Jätte tråkigt men har inte tid och pengar just nu, måste ha fullt fokus på allt med naglarna! Dessutom har jag ju en pole hemma som jag kan träna på 😉

Gelésetet jag gjorde nu innan hemgång!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Life

Som ni som gör framsar vet att när man ligger där i 2 timmar och blir snygg om fransarna så pratar man väldigt mycket med sin fransstylist.

När jag gjorde mina hos min kollega på salongen så kom vi in på ämnet drömmar och mål. Vad vi vill göra i framtiden. Då berättade hon om en bok hon hade läst som tar upp detta ämnet och hur man ska tänka för att må bättre fysiskt och psykist.. dom kom nämligen med en idé som hon gjort med att sätta bilder på sitt kylskåp med saker man vill ha eller uppnå. För varje dag ser du detta på kylskåpet och blir påminnd om varför du gör det du gör, men även om de sakerna du faktiskt uppnått.

Vi har en hel vägg hemma i köket som är som en griffeltavla, så jag köpte hem en penna och började skriva upp mina drömmar och mål...

Denna väggen är ju inte klar.. den kommer nog aldrig bli det!

Jag valde även att bara skriva med drömmarna och målen jag har nu, inte de som jag haft som jag redan upplevt för då hade väggen vart full.
Först tänker man.. hur är det möjligt? Men sen när jag tänker efter.. jag har uppnått sjukt mycket i mitt 21åriga liv redan!

Jag har..

• Bott utomlands (Gran Canaria sommaren 2016)
• Utbildat mig till nagelterapeut
• Uppträtt på Göteborgs Operan (i en stor kör, but still, mitt mål var ju bara att få uppträda där)
• Hoppat med en häst
• Fixat iordning en sminkhörna
• Tagit studenten
• Allt det där dyra sminket jag velat ha
• Träffat Anders Bagge
• Åkt utomlands själv med en kompis
• Surfa
• Galopperat på stranden
• Klarat poledance posen ”Ballerina”
• Köpt en egen polestång
• Jobbat på Liseberg
• Hittat kärleken i mitt liv

...

Ja listan kan göras lång!
När ni känner er missnöjda eller att ni inte kommer någon vart i livet, se då tillbaka på alla grymma saker ni faktiskt hunnit göra! Både stora som små!

Likes

Comments

Life

Vart på dop idag för Todds systerson, lille Alvar!
Sån himla söt och go unge 😍
Förstår dock inte varför man ska stå upp i kyrkan under själva dopet.. korta människor som jag ser ju ingenting! Haha jaja men han var go och hur fin som helst! Efteråt bjöds det på mat och tårta och sedan drog vi med tåget tillbaka till stan.

Lugn och skön dag, vilket behövs ibland!

Helt fantastiskt vackra och goda tårtor som Todds syster gjort!

Likes

Comments

Life

Yes, nu kör vi igen!

Har länge gått och funderat på om jag ska börja blogga igen. Vill ju ha ett mål med det och nu har jag det!
Nu kommer jag att dela med mig av alla mina tips, idéer och hur allt går ihop nu när jag är egen företagare!!

Nu har jag ju kommit in en del i det, men är fortfarande i uppfarten, så varför inte hänga på?
Dels behöver jag skriva av mig igen, men jag tror att många fler kommer att vilja få svaren på allt jag inte kunde, och fortfarande inte kan!
Hur är det egentligen att driva ett eget företag? Well.. let’s find out!

Likes

Comments

Life, Naglar

Dagens gelpolish.
Hur snygg är inte denna färgen då? 😍
Tiden går så sjukt snabbt! Mindre än 2 veckor kvar till mitt slutprov då vi får se om jag blir diplomerad eller ej, men de får vi ju hoppas såklart!
Precis käkat och nu senare blir det en borttagning på min kompis naglar! Bilder kommer sen såklart!

Likes

Comments

Life

Gud vad bra!
Fick biljetter av pappas flickvän till genrepet av Phantom of the Opera. Skulle gått med henne men eftersom hon inte mådde så bra så fick jag ta med någon och självklart fick jag Malin att nappa. Hon som alltid sagt att hon inte gillar musikaler, men efter att jag drog med henne på en annan musikal förra året så vågade hon sig på denna, och jag tror nog att det kan bli fler musikaler för henne! Nu måste jag bara lyckas få med min pojkvän på någon..

Men tack för ikväll och godnatt! Rekommenderar er starkt till att gå och se denna!

Likes

Comments

Life, Naglar

Och vad kan det vara i detta paketet tro? 😉
Jo jag har äntligen beställt en arbetslampa så att jag kan börja göra naglar hemma! Tidigare har jag suttit med en liten sänglampa och det har ju gått sådär!
Passade även på att beställa vääärldens mjukaste borste för allt fildamm (hade typ kunnat beställa en till mitt puder också), ett par buffrar och handskar (rosa såklart!💁🏻) .

Det börjar ta sig!

Likes

Comments

Life

Godmorgon! Eller ja.. morgon och morgon kanske det inte är men blev en sovmorgon och lite stretch imorse. Har kanske inte sagt det men sträckte baksida lår i lördags och inte kunnat gå normalt sen dess. Vi var ju på Chippendales och när vi skulle plåta efteråt skulle vi såklart visa våra viga polekunskaper. Sagt och gjort drog vi upp ena benet i luften och så hörde och kände jag hur hela muskeln knäcktes.. aj! Och istället för att gå hem drog vi ut och dansade hela natten, trots att jag knappt kunde gå! 😂
I söndags blev det värre men sen blev det bättre tills dess att jag skulle göra en trick på träningen i tisdags, då gjorde det ont igen. Så nu sitter jag här och försöker stretcha ut benet försiktigt så att muskeln mjuknar upp. Vet ni något som är bra att göra när man sträckt en muskel??
Men som vi sa på träningen.. det var värt det! 😉💃🏻

Likes

Comments