SUND TORSDAG // SALAT MED KARTOFLER OG BAGTE RADISER I EDDIKE

Posted i: SUND TORSDAG

Det er efterhånden flere år siden, at jeg indførte "sund torsdag" her på bloggen. Oprindeligt opstod ideen, fordi jeg sammen med to veninder, som jeg læste journalistisk med i Odense lavede en madklub, hvor vi hver onsdag skiftedes til at lave sund mad til hinanden - i den forbindelse var det oplagt, at tager jer med på rejsen ud i nye, spændende og sunde opskrifter, og dele ugens opskrift med jer, dagen efter den var blevet afprøvet og smagt.

Nu hvor jeg bor i Vietnam, er det ikke sindssygt meget mad, som jeg selv får lavet i køkkenet. Det er meget nemmere og billigere at gå ud og spise. Alligevel synes jeg ikke, at min manglende tid i køkkenet skal gå ud over jer - for jeg kan se, at torsdagens sunde indlæg er værdsat - I er i hvert fald mange, der klikker ind forbi for at hente inspiration.

I stedet for at fjerne konceptet eller gå på kompromis med kvaliteten har jeg startet et samarbejde med nogle andre super seje madbloggere, som engang i mellem vil supplere mig og dele deres opskrifter med jer, her på min blog. I får altså stadig nogle af mine opskrifter, men engang i mellem får I også mulighed for at se, hvad andre seje mad-elskere kan trylle frem i køkkenet. Opskrifterne laver de specielt til jer - de bliver altså ikke delt på bloggernes egne platforme.

UGENS OPSKRIFT:

Denne uges opskrift er lavet af Tekla, der har bloggen 'Teklas køkken.' Du kan finde flere af hendes opskrifter lige her: glutenfriforbegyndere.dk

DET SKAL DU BRUGE: (Til 2 personer hvis den spises alene - til fire personer hvis den spises som tilbehør)
100 g radiser
1 spsk god eddike
3 tsk salt
2 spsk olivenolie
200 g kartofler
1/2 bakke babyspinat
5 grønne asparges

Dressing:
1,5 spsk olivenolie
1,5 spsk eddike
1 tsk sennep

SÅDAN GØR DU:
Vask og skær radiserne i mundrette bider og bland dem med eddike og 1 tsk salt. Lad dem trække natten over og dræn efter evt væske fra. Vend dem med 1 spsk olie og 2 tsk salt og bag dem ved 200 grader i 20 minutter.

Vask og skær kartoflerne i mundrette bider, vend dem i 1 spsk olie og 1 tsk salt og bag dem ved 200 grader i 40 minutter. Lad radiserne og kartoflerne køle af.

Vask spinat og skær de grønne asparges i mindre stykker. Bland dressingen og vend spinat og asparges i den. Bland radiser og kartofler i og server med noget lækkert kød fra grillen.

God sund torsdag!
Se flere af Teklas opskrifter, på hendes egen blog her.

// Josephine

Følg min blog:
Facebook her
Bloglovin her
Instagram her
Snapchat: Jhelbrandt

// Josephine

Follow my journey:
Facebook here
Bloglovin here
Instagram here
Youtube here
Snapchat: Jhelbrandt

Synes godt om

Kommentarer

Malous
Malous,
Mums altså, det skal helt sikkert prøves 🌱
nouw.com/malous