Vi blev godkända!!

Hej alla! Hur mår ni?
Igår var jag super trött så det blev inget inlägg, dessutom har Gabriel börjat somna så sent, han lägger sig som han brukar vid 19 i sängen efter att han har kissat och borstat tänderna men somnar inte förrän 22-23, jag förstår inte vad det är. Eila har två nätter nu bajsat i sömnen och då jag vi inte märkt direkt för att hon ligger ju under täcket, men tillslut vaknar hon och är besvärad av det och skriker och skriker, och vi får inte byta men det måste vi ju ändå, så det tar lite tid.
Igår hade vi i alla fall bedömningen av lägenheten och den blev godkänd! Det var bara en grej vi behövde fixa, och det är några repor på golvet i köket, men det ska vi fixa imorgon så får vi se hur det blir! Så sjukt skönt att vi blev godkända, nu kan vi blicka framåt mot den nya lägenheten som vi flyttar till i mitten på sommaren! Så härligt att få flytta under sommaren. Däremot kommer de ju fixa fasaden och fönster och sånt så vi kommer inte kunna använda ballong och så fram till november men tanken är att vi ska glasa in den sen så fort det går, så man kan använda balkongen året om. Det bästa med lägenheten är dock två grejer!
1. Badkar! Det är både jag och barnen i behov av, Gabriel jag tjatat och tjatat om ett badkar och Eila älskar ju att bada, och jag har längtat så mycket efter att kunna ta ett bad! Det står på ritningen att det ska vara badkar där, finns det inte så får vi köpa för det finns i alla fall plats för ett.
2. Tvättrum med tvättmaskin och torktumlare! Så skönt! I fyra år har vi hållit på med en klädhängare som det tar över en dag för grejerna att torka på, med torktumlare kommer allt gå så mycket snabbare och vi slipper då ha tvätthängaren i vardagsrummet och vi slipper ha tvättkorgen k vardagsrummet, det kommer underlätta så mycket!
Jag längtar så tills vi flyttar, vi kommer dock behöva betala dubbel hyra två månader, eftersom ett är tre månaders uppsägningstid så det är ju lite surt men det får bli så, vi får hålla lite hårdare i pengarna helt enkelt!

Både igår och idag har det ju varit så fint väder, och idag hittade vi en snäcka som var intressant. Man får ta och suga upp all sol man kan de här dagarna! Hur har vädret varit hos er?

#nouw #föräldrarlivet #föräldraskap


Josephine

Gillar

Kommentarer

seagullcrying
seagullcrying,

Men fan va kul, stort grattis! Ser fram emot attfölja resan med nya lägenheten 😊

nouw.com/seagullcrying
MissMinnea
MissMinnea,

Va roligt, grattis 🥳😃

nouw.com/missminnea
LouiseEdling
LouiseEdling,
SÅ KUL! Grattis <3
nouw.com/louiseedling