Storstädning och höst

Hej alla!
Uppdateringarna är verkligen en katastrof men jag har förklarat att det är pågrund av mitt mående och det står kvar men jag ska ändå försöka få in tätare uppdatering för jag tycker det är kul att blogga. Det är bara så synd att måendet drar ner på allt.
Jag mår fortfarande skit, jag har ont, jag har huvudvärk varje dag och har haft det nu i snart 3 veckor. Jag ska kontakta min barnmorska om jag inte väntar till att träffa min läkare den 30, alltså nästa fredag.

Livet kan ju dock inte stanna upp för att man har gravidkrämpor så idag harvat storstädat hela lägenheten och fått en hel del tvätt i ordning. Vi har fortfarande en del kvar innan vi är klara efter inflytten. Vi har kommit överens om att vi tog med oss för mycket som egentligen borde ha kastats så på onsdag ska vi kasta bland annat spjällsängen som vi har haft till båda barnen. Den går inte in i något utav rummen och är ganska stor, vi vill köpa en mindre som inte tar lika mycket plats. Sen har vi massa saker som ska ner i källaren som nu står i klädkammaren, så där ska vi oxå få lite ordning. Det som fattas sen är en liten lampa i hallen och en liten byrå i hallen. Ett litet datornörd att ha i vardagsrummet och en taklampa till barnens rum, just nu har de vägglampor bara. Sen är det väll bara så saker, som kanske lite julpynt när det närmar sig osv. Så det känns skönt att vi börjar komma i ordning ordentligt nu.

Har ni märkt att hösten börjar kommer mer och mer nu? Så 𝓤𝓝𝓓𝓔𝓡𝓑𝓡𝓣! Jag som älskar hösten och vintern! Det är väldigt mycket och väldigt stora rönnbär i träden i år så jag tror att vi kommer få en riktigt härlig vinter med mycket snö! Vi kan ju hoppas. Förra året var det inte alls mycket till julkänsla så jag hoppas att det blir mer i år!

Jag känner faktiskt en hel del vårkänslor! Tänkte plocka in lite höstlöv med Gabriel idag påvägen hem från förskolan och pryda lägenheten med lite höst oxå! Vi får hoppa att vi hittar fina löv att ta in annars får det bli ett nytt försök imorgon haha!

#höst #höstbilder #föräldrarskap #nouw


Josephine

Gillar

Kommentarer