Städ och tvättdag!

Hej alla där ute!
Sedan i morse har jag städat (plockat, dammsugit, svabbat, plockat igen, dammat) och tvättat, jag har fortfarande en tvätt i tvättmaskinen som ska hängas upp nu när som helst och sedan in med en till omgång. Diskmaskinen ska plockas upp och fyllas igen. Allt detta tar ju så mycket längre tid med barn hemma, man måste ju samtidigt försöka underhålla de, så nu har jag satt mig med de inne i sovrummet/lekrummet. Vi tittar lite på babblarna musikvideos, det enda jag låter de titta på, serien får de inte titta på, tycker att det är så larvigt att de inte säger ord utan liksom babblar hehe.
Snart tänkte jag beställa mat från Foodora, jag orkar inte laga mat idag och Gabriel ville ha pizza, till mig blir det nog sallad, min kropp behöver verkligen inte pizza, även fast det är riktigt gott!
Eila har verkligen börjat gilla mat nu så det gör mig jätte glad! Till lunch idag åt hon morot och sötpotatisgryta med kyckling ifrån Hipp, och det tyckte hon väldigt mycket om, hon åt en halv burk innan hon var påväg att somna i stolen haha! När jag dock tog upp henne och skulle lägga henne i sängen så blev hon helt plötsligt pigg, vilken unge asså!

Använder alltid någon form av vattenstämpel eller vad det heter på bilder av mina barn så att det inte ska bli så lätt att sno de. Tycker att det är väldigt mycket sådant nu för tiden och därför jag inte lägger upp så mycket bilder på de, men ibland vill jag göra det!


Josephine

Gillar

Kommentarer