Måndag 10/5-21

Hej alla.
Idag är det alltså måndag och jag känner att denna veckan är det dags för nya tag. Jag har verkligen halkar efter i bloggen men jag har inte haft någon motivation helt enkelt, hur mycket jag än har försökt.
Senare idag kommer jag i alla fall publicera veckans statistik så jag kan jämföra med nästa vecka oxå.
Idag började min dag faktiskt bra, jag upptäckte att jag har fått 1.2k följare på en av mina böcker, så kul att jag får fler följare på den även fast den är i pay-to-read programmet, sååå kul att den fortsätter växa! Igår hade jag 600 följare på en annan bok och det är ju kul eftersom jag behöver 500 följare för att ansöka om pay-to-read, idag när jag kollade hade jag 704 följare på den boken och då ansökte jag om pay-to-read på den boken oxå. Den blev godkänd efter en halvtimme ungefär, sååå kul! Nu har jag alltså 2 böcker i pay-to-read och det är ju på det sättet jag kommer att tjäna pengar i slutändan så det är så bra! Jag har även ännu en bok som närmar sig 500 så då blir det 3 böcker! Jag kommer inte att göra alla mina böcker till pay-to-read, jag kommer alltid ha några som är gratis, så har jag pay-to-read på ett antal böcker kommer jag alltid ja minst 3-4 böcker som är gratis. Men sanningen är ju den att jag lägger ner mycket tid på att skriva, göra research, planera och använda den kreativa sidan att skapa alla olika karaktärer, bygga upp deras liv osv, det är mycket jobb, det är det många inte förstår, många tror att man sitter och skriver och inget annat, att skriva en bok är så mycket mer än att bara skriva boken, dessutom är det jobbigt för huvudet att sitta vid en dator så mycket som krävs för att man ska kunna skriva en bok, det är mentalt krävande. Jag har dessutom två aktiva sociala medier för att promota mina böcker och mitt Dreame konto, även det tillhör som författare så man når ut till folk, allt detta är ett heltidsjobb. Då bör jag få betalt för det jobbet jag lägger ner precis som alla andra människor som får betalt för sitt jobb. Skillnaden är att jag gör det hemifrån, men det betyder inte att det är mindre jobb. Jag pluggar dessutom och även det kräver en hel del tid, plus två barn att ta hand om, så jo jag borde få betalt för mina böcker och jag är glad över att jag nu kan få betalt för 2 av mina 11 böcker, snart förhoppningsvis 3 böcker!

Annat idag har jag städat hela lägenheten och tvättat kläder, dammsugit och svabbat ja allt, vi har ju besiktning av lägenheten imorgon och det är det enda som just nu står mellan oss och våran nya lägenhet, går besiktningen igenom är den våran, skulle besiktningen mot förmodan inte gå igenom ja då måste vi bo kvar, men jag tror att besiktningen kommer gå igenom. Trots att vi har två små barn är det fräsch här hemma för att jag ser till att hålla det fräscht, inget kladd ingenting är sönder förutom det som redan var trasigt när vi flyttade in. Besiktningen borde gå igenom för vi har ju liksom inte vandaliserat lägenheten liksom.
Så framöver innan vi flyttar och så kommer jag packa lite smått och så, ni kommer få följa med på flytten och allt sånt kul! Det ser jag fram emot, vi flyttar den 16 juli i såna fall, så då kommer jag kunna fira min födelsedag i lägenheten, än så länge jag vi varit hos mina föräldrar och firat eftersom vi inte har plats i våran lilla lägenhet som vi har just nu med tanke på att vi har sängen i vardagsrummet! Det kommer bli så kul, men först håller vi tummarna att besiktningen går igenom!

#nouw #familjelivet #författare #jobbahemifrån


Josephine

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Det är inte lätt alltid att hålla flera bollar i luften samtidigt <3 hoppas du får en bra vecka!

nouw.com/hilma