Lördag och comeback!

Hej alla fina!
Ni kanske har märkt att min blogg lyst med min frånvaro men det är för att jag har mått och mår fortfarande så dåligt.
Jag lider av extremt gravidillamående och ibland är det så illa att jag knappt får i mig något alls. Det har tärt på mig så mycket, så har mest tyckt synd om mig själv och tagit hand om mina barn. Min sambo har ju varit hemma men nu började han jobba i onsdags och nu en lördag som denna känner jag att det är dags att försöka komma igång med livet igen.
Det funkar liksom inte att vara tycka synd om sig själv, jag menar jag vill ju verkligen ha min bebis, och jag älskar bebisen så mycket redan, men ibland suger det att vissa kvinnor har så lätta graviditeter medans jag bara har haft jobbiga och svåra graviditeter. Men i slutet av detta så blir det ju en bebis, och det är ju liksom det som är slutet av tunneln.
Idag är jag i vecka 16+4 och jag tänkte att jag ska börja med gravid vecka för vecka igen för att på tisdag och varje söndag istället för måndag skriva om veckan som varit och hur jag har mått och så vidare. Dessa veckor har ändå inte varit så händelserika.
Här är i alla fall en bild på veckans mage som togs i början av denna veckan!

Det kommer komma fler inlägg under dagen! Just nu sitter jag och lyssnar på julmusik för att jag längtar som in i Norden efter jul och julstämning och pynt och allt det där. Asså det är galet hur mycket jag längtar efter den där julkänslan.
Hur är det för er såhär i september?

#graviditet #gravidillamående #nouw #nouwblogger


Josephine

Gillar

Kommentarer