Kort om tid

God kväll.

Jag skulle ha pluggat ikväll men det blev tyvärr inte så och det har gjort mig så himla stressad. Min sambo bestämde sig för att åka och fiska med sin pappa efter jobbet och det har gjort att jag har behövt ägna tid åt barnen istället för att plugga. Gabriel ville verkligen att jag skulle sitta bredvid hans säng tills han somnade så det gjorde jag men det dröjde tills 21:45 och vid det laget var jag väldigt trött. Jag satte mig och skulle plugga men kunde hur okoncentrerad jag var eftersom jag är så trött så det var ingen ide. Jag fick lite nedskrivet åtminstone, lite är bättre än inget, och jag vill inte pressa mig själv för hårt heller, det känns bara onödigt. Då är det istället bättre att tag nya tag imorgon och försöka plugga än att pressa mig nu ikväll när jag ändå inte kan fokusera. Jag vet inte faktiskt men jag vill inte stressa för mycket, det är det enda jag vet just nu. Jag försöker verkligen göra mitt bästa, och i slutendan får faktiskt det vara nog.

På väg hem köpte jag en vattenmelon som jag ville äta ikväll, men fy vad den inte var god, så det blir att slänga det mesta och försöka köpa en bättre vattenmelon någon annan dag. Jag har ju nästan blivit beroende av att finna den bäst smakande vattenmelonen, hittills har jag hittat en bra men men inte någon som jag kan känna var den allra bästa ännu. Väldigt besviken är jag.

Gud vad trött jag är just nu, och ändå har jag försökt plugga tills nu, jag förstår faktiskt inte varför när jag vet att det inte blir bra för mig att plugga nät jag är trött. Jag bara läser samma mening och ord om och om och om igen. Fy.

Jag tycker att det är så kort om tid att hinna med det man måste hinna med under en hel dag som småbarnsförälder. Tiden räcker liksom inte till, kroppen orkar inte göra allt man bör hinna med haha. Jag tycker att det är lite synd faktiskt för man vill så mycket, man vill hinna göra så mycket som man kanske inte hinner med, och inte bara att ta hand om barn och plugga, alla har väll saker de vill hinna med under ett dygn som de kanske inte hinner med. Ibland hinner man med allt och ibland med ingenting alls!

Nu måste jag verkligen gå och lägga mig i sängen och passa på att vila medans båda barnen faktiskt sover!

puss

Jag har faktiskt ett nyfunnet intresse av att fotografera, särskilt detaljer. Jag tycker att jag tar bra foton faktiskt, det finns en viss känsla i mina foton. Och det är roligt att visa upp de ibland. Jag tycket att mina foton. blir särskilt bra när jag fotar Gabriel men det är nog framför allt hans förtjänst eftersom han är så grymt fotogenisk!


Josephine

Gillar