Julen 2020

Hej alla fina människor!

Hur har eran jul varit?

Igår var det tyst på min blogg, jag var helt slut för att säga sanningen. Julen v ar mysig, vi började som sagt morgonen med grötfruksot, jag tror att det är ganska vanligt att man gör det, men asså hur kan man låta bli det är ju så mysigt.

Resten av dagen tog vi det lungt faktiskt innan det var dags att titta på Kalle. Då blev det glögg, pepparkakor och bullar, Eila gillade verkligen russin, så det fick hon äta. När kalle var slut var det dags att sätta sig vi bordet för att äta mat. Som vanligt hoppar jag över sillen och äter ägg med potatis på sill tallriken och är klar före alla andra. Men jag brukar vänta ett tag innan jag tar av den varma maten. Min favorit på julbordet är ju köttbullar, prinskorv och julskinkan, men jag älskar ju även ägg med majonäs, asså det är ju det bästa som finns egentlign, jag hatar ju både kaviar och rom så majonäs är ju toppen för mig.

Efter maten så var det dags för jultomten att komma. Min pappa fick äran att klä ut sig. Han höll dock på att bli avslöjad redan vid dörren. Gabriel sprang fram och tittade. "Meeeen det är morfaaaar", utbrister han. Nejdå säger jag då och säger åt honom att gå in i vardagsrummet. Han släpper det ett litet tag med tittar på tomten med misstänksamma blickar hela tiden. Mot slutet när tomten skulle gå var Gabriel milimenter från att dra av tomten skägget haha! Ibland tror jag att han är för smart för sitt eget bästa. Han är så klyftig och jag tror att han kommer ta sig lång i livet. Jag tror de flesta tror det om sina barn med det är något med Gabriel som jag bara känner att han kommer göra något stort. Det har jag även hört från andra som inte står Gabriel så nära, så det är spännande.

När jultomten gick, kom morfar hem frpn jobbet igen och alla andra julklapparna delades ut. Gabriel och Eila fick så mycket julklappar, asså verkligen så mycket julklappar. Gabriel fick bland annat en lava lampa, ett keyboard, massa pussel, duplo och färgpennor och leklera, han fick massa annat också. Eila fick blnad annat ett lekpiano med massa olika ljud, klossar och massa annat. Det mesta kommer de ju dela på så allt hamnar i det gemensamma sov/lekrummet!

När alla julklapparna var öppnade fick b arnen leka lite med allt innan det var dags för ficka och tårta. Jag förslökte även titta på Tomten är far till alla barnen men det gick inte, Eila vaknade och somnade inte om förrän 01:30 ungefär, hon har tandsprickning så jag gjorde tillslut välling med alvedon i och då slappnade hon av och somnade. Det är en stor anledning till att jag var så trött och utmattad igår. Konstant skrik i 4h tär verkligen men det var bra att jag lyckades få henne lugn tillslut. Smärtan verkade försvinna när hon fick alvedon så det var i alla fall bra!

Idag har vi bara varit hemma och tagit det lung, städat lite och lagt in alla nya leksaker i rummet. Det är ju helt överfullt med leksaker där nu så de har ju inte tråkigt hemma i alla fall haha!Josephine

Gillar

Kommentarer

StarOfUsA
StarOfUsA,

Jag ville ju se bild på tårtan 🙈 Önskar vi hade haft grötfrukost men sambon gillar inte gröt 😭😭

nouw.com/starofusa
tildablanksvard
tildablanksvard,

Vilken mysig julafton!

nouw.com/tildablanksvard
mcsoderholtz
mcsoderholtz,

Det låter som en riktigt bra dag, tur att tomten inte blev avslöjad haha 😁

nouw.com/mcsoderholtz
LouiseEdling
LouiseEdling,

Låter som ni hade en lugn & mysig jul🎄

nouw.com/louiseedling
seagullcrying
seagullcrying,

Låter faktiskt som en perfekt dag för er 😊 Svårt där med tomten

nouw.com/seagullcrying
paamcakees
paamcakees,
Låter som en fin julafton 🎄 🎁
nouw.com/paamcakees