Hållit hemligt

Hej alla hur mår ni?
Själv står jag just nu och väntar på bussen, utan barn och utan min sambo. Jag är påväg till närakuten som ligger i vårat sjukhus. Varför? Grejen är den att det är egentligen ingen i min närhet som har reagerat och min sambo tror att jag egentligen inte behöver åka in, jag fattar det. Jag har i flera dagar nu haft så så ont i höger sida av magen och nu även lite på vänster sida, samt känner mig svullen. Har känt att jag kanske har fått tillbaka njurbäckeninflammationen som har återkommit ett par gånger, men nu har jag fått blåmärken, på rumlande på benet och på magen och jag har inte slagit mig någonstans heller, så vad tänker jag då? Ja tänk om blodproppen har kommit tillbaka? Jag är inte hypokondriker men jag har haft dessa problem förut och läkarna har sagt åt mig att vara uppmärksam på symtom som skulle kunna tyda på antingen blodpropp eller njurbäckeninflammation. Jag har ju ont till och från på höger sida, det är något jag har lärt mig att leva med för att jag förmodligen alltid kommer ha ont där, det sa läkarna oxå det är därför jag får 1g Alvedon när jag bara ber om det för det är det enda som hjälper, men nu har jag börjat få för ont, Alvedon hjälper inte och då måste jag åka och kolla upp det. Det kan vara så att det inte är något, jag har ju åkt in förut och det har varit bra, men det är inte värt att chansa ifall det skulle vara något, även om det är något så pass litet som en vanlig urinvägsinfektion eftersom obehandlad uvi leder just till njurbäckeninflammation.
Problemet just nu är att ingen i min närhet riktigt förstår hur pass ont jag har för att jag agerar samma som vanligt och dessutom inte har berättat att jag har ondare än vanligt. Det finns anledningar även till detta, för det första så agerar jag som vanligt för att inte skrämma barnen plus att det inte hjälper att ligga och bara skrika och skrika och skrika som jag egentligen vill göra. För det andra så vill jag inte tjata om att jag har så ont som jag har för att de tycker att jag har en tendens att klaga för mycket om att jag har ont någonstans och då känner jag att varför ska jag berätta? Men nu har jag kommit till gränsen där jag var tvungen att säga något eftersom jag kände att jag behöver åka in och kolla. Jag är inte bra på blåmärken heller så jag vet inte vad det är för blåmärken jag har fått, i lördags hade jag dock en klåda på benen men jag kliade inte hårt och på magen där jag har blåmärke kliade jag aldrig eftersom jag inte hade klåda där. Jag hoppas att det inte är någonting och att jag kan åka hem snart efter kontrollerna men sen finns det en liten del i mig som tror att det är någonting. Men jag håller tummarna att det inte är något!

#nouw


Josephine

Gillar

Kommentarer

seagullcrying
seagullcrying,

Krya på dig vännen! Uppdatera hur de gått ❤️

nouw.com/seagullcrying
josephinehedstrom
josephinehedstrom,

Tack så mycket, det ska jag göra! ❤️

nouw.com/josephinehedstrom
StarOfUsA
StarOfUsA,

Krya på dig och hoppas det inte är nåt allvarligt! 💖

nouw.com/starofusa
Ingajohansson
Ingajohansson,
Krya på dej 💞
nouw.com/ingajohansson
MissMinnea
MissMinnea,
Krya på dig <3
nouw.com/missminnea
tildablanksvard
tildablanksvard,

Åh förstår att de är jobbigt när dom i din närhet inte förstår hur ont du har, krya på dig så hoppas jag att du mår bättre snart<3

nouw.com/tildablanksvard
LouiseEdling
LouiseEdling,
Usch🥺Hoppas du mår bättre snart’
nouw.com/louiseedling