Gravid vecka för vecka - Vecka 11

Hej alla här kommer en lite försenad Gravid vecka för vecka uppdatering. Meningen är ju att jag ska skriva detta inlägget på måndagar men igår rann tiden iväg helt enkelt och när jag skulle sätta mig på kvällen vid 22 och skriva så vaknade Eila och prio var ju typ få henne att somna om naturligtvis. Men en dag mer eller mindre spelar nog ingen roll! Senare idag blir det även Ny vecka uppdatering då jag klev in i vecka 12 idag!

Gravid vecka för vecka - Vecka 11

Mående

Denna veckan har illamåendet blivit ännu värre tyvärr! Jag skrev tidigare i veckan om att jag spydde offentligt, ja det blir ju så tyvärr. Men nu har jag fått pimperan utskrivet så jag får hoppas att det hjälper bättre än lergigan comp.
Jag är väldigt trött fortfarande oxå så jag börjar misstänka järnbrist, som jag även hade med Eila, så det hade ju inte varit så konstigt egentligen. Denna graviditet är så lik den jag hade med Eila därför får det mig att misstänka att det är en flicka som ligger där i magen, men min sambo är ben säker på pojke, dö vi får se!
Jag försöker hålla humöret uppe trots att jag inte mår så bra!

Mage

Lite kul att se utan klänningen på oxå! Tycker fortfarande att min mage är lite för stor men det blir väll så när man är gravid för tredje gången.
Men så länge lilla bebisen har det bra så struntar jag faktiskt i hur magen ser eller inte ser ut!

På fredag ska jag till barnmorskan så det blir nog lite mer att skriva i nästa Gravid vecka för vecka, alltså vecka 12!

#nouw #gravidveckaförvecka #gravidundercorona #föräldrarlivet #föräldraskap


Josephine

Gillar

Kommentarer