Frukost?

God förmiddag alla! Hur mår ni idag?

Idag är Gabriels feber helt borta, så det var mycket riktigt som jag trodde, 3 dagars feber, Gabriels första, sen har jag läst att det inte är så vanligt att få det jätte många gånger till om man har haft det en gång redan så det är ju bra, vi får se om han får det igen, det är ju som sagt enbart feber och som varar i 3 dagar, de kan få lite värmeutslag så att ha barnen utan kläder är ju då att föredra och Alvedon förstods så blir det bra igen. Gabriel är dock hemma idag från förskolan med respekt för riktlinjerna som finns nu men imorgon får han gå eftersom febern försvann igår kväll.

Idag åt jag ostomelett med rödlök till frukost, samma som igår för att undvika brödet och äta en någorlunda mättande frukost. Men jag lyckas alltid göra för stora omeletter så jag orkar aldrig äta upp haha! Vad brukar ni äta för mättande frukost som inte innehåller bröd? Tar gärna emot tips.

Just nu sitter jag och funderar på temat till julkalendern som jag ska skriva, har ni förslag så får ni gärna skriva det om ni vill. Just nu är jag inte helt säker men vi får se hur det blir jag tror att det blir bra i alla fall. Det enda jag vet helt säkert är att i min julkalender kommer det vara massor av snö, jag längtar så mycket efter snön, jag vill åka pulka med Gabriel och Eila och bygga snögubbar! Sitter även och funderar på middag, när man har sån idétorka på middag så gäller det att börja fundera i tid haha samtidigt som jag redigerar på mina böcker och så, känner att jag gör en hel del på samma gång igen, men det är så ibland, Gabriel ligger och vilar lite i sängen och Eila sover, då kan jag ägna mig åt lite andra saker.


Josephine

Gillar

Kommentarer

seagullcrying
seagullcrying,

Är usel på att äta frukost, måste verkligen bli bättre på de!

nouw.com/seagullcrying
josephinehedstrom
josephinehedstrom,

Jag äter frukost vid 11 ungefär eftersom jag fastar från 19-11 så egentligen är det väll lunch haha

nouw.com/josephinehedstrom
paamcakees
paamcakees,

Är tyvärr urkass på att äta frukost. Vill helst klämma lite choklad eller något istället för macka/gröt 😂

nouw.com/paamcakees
StarOfUsA
StarOfUsA,

Vaniljkeso är ett tips! Så himla gott 😍 Lite bär och lite granola på det så klarar du dig nog en stund 👌🏼 kokt ägg är ju super annars, med en god smoothie till kanske 🙌🏼

nouw.com/starofusa