Få upp motivationen

Hej alla hur mår ni?
Denna veckan har varit stressig men jag känner att denna månaden i övrigt inte har varit så bra. Jag har inte bara halkat efter en hel del i bloggen utan även med mina uppdateringar på Dreame, jag känner heller ingen motivation till att plugga det sista av kursen, jag vet inte varför. Det är alltså inte enbart bloggen som få lite uppmärksamhet. Men nu känner jag att det är den 15e i månaden idag och nu har halva månaden gått. Nu måste jag se till att vända detta och gå upp motivationen på något sätt. Har ni något tips på hur man kan få upp motivationen?
Idag har vi i alla fall myst mycket hemma och när det blev uppehåll från det mulna vädret var vi även ute en sväng och lekte i parken och gick en liten promenad. Jag tog inte med mig vagnen eftersom Eila gillar att gå mer än att sitta i vagnen, så jag tänkte att hon kunde få göra av med lite energi.

Jag hoppas verkligen att jag kan få upp motivationen igen, jag vill ju det och jag vill känns mig gladare, har känt mig lite nedstämt oxå och det är väll det som har sänkt min motivation oxå. Så om ni har något tips tar jag tacksamt emot!

#nouw #motivation #föräldrarlivet


Josephine

Gillar

Kommentarer

seagullcrying
seagullcrying,

Tror och hoppas motivationen kommer tillbaks nu när värmen snart knackar på dörren 😊 Har ni något skoj planerat i sommar 😊?

nouw.com/seagullcrying
josephinehedstrom
josephinehedstrom,

Ja jag hoppas det! Inte mer än att vi ska flytta sen blir det nog årskort på Skansen, barnen uppskattar ju Skansen!

nouw.com/josephinehedstrom
tildablanksvard
tildablanksvard,

Åh ibland är motivationen bara inte där! Men hoppas du finner den snart, tips är att scrolla på Pinterest!

nouw.com/tildablanksvard
LouiseEdling
LouiseEdling,

Ha en fin dag <3 Kram

nouw.com/louiseedling