Bränna

Hej!
Jag hade ett inlägg både igår och idag som jag hade tänkt skriva men alltså i torsdags så brände jag mig som in i helvete. Vi var på stranden hela dagen, och när det blåser och fläktar lite så känner man inte att det bränner så mycket. Stranden vi var på är väldigt långgrund, man måste gå väldigt långt inte för att det ska bli djupare, väldigt bra för barnfamiljer. Problemet är att jag låg väldigt mycket på magen i vattnet och lekte med Gabriel som satt upp, så då tog ju solen väldigt mycket bak på min kropp och det tänkte ju inte jag på, asså hur dum? Så jag brände bokstavligen sönder min rygg, vadet, knäveck, nacke och till och med hälarna asså hur lyckas man bränna hälarna? Gabriel brände typ en fläck på axeln och lite under ena ögat, och det förstår jag inte hur även fast det var så lite eftersom vi smörjde in honom 3 gånger under hela dagen. Eila klarade sig helt eftersom hon hade uv dräkt, bråkade dock mycket med henne om att ha hatten på huvudet, hon tog av och jag tog på den, och så höll vi på så nästan halva magen, vill ju inte att hon sk få solsting eller bränna huvudet liksom. Det var en rolig dag eftersom Gabriel verkligen uppskattade det, och det var roligt för honom att kunna springa lite fritt utan att vara rädd för att han ska sjunka genom vattnet, han hade dock på sig armpuffarna hela dagen och någon var alltid med i vattnet, det är A och O när man badar med barn och det hoppas jag verkligen att alla föräldrar tänker på när de åker med sina barn för att bada.
Jag har fortfarande jätte ont där jag har bränt mig, svider och spänner men jag hoppas att det ger med sig snart. I denna värmen har även min kropp svullnat upp jätte mycket och börjat samla vätska, särskilt mina vader. Jag funderar på att kontakta läkare för att se om jag kan få något vätskedrivande eller så. Känner mig som en uppsvullen korv om dagarna nu. Detta gör ju även att min puls är för hög, det och sen stress och sånt så jag måste verkligen ta det lugnt och sluta stressa och börja träna bättre. Måste kontakta gymmet igen och få det i rullning igen. Det ska bli skönt att komma iväg till gymmet och få lite egentid och sådär också! Jag har inte haft egentid sedan Gabriel föddes januari 2018. Så jag tror att det skulle vara bra för mig att få komma till gymmet och tänka lite på mig själv också.
Igår hämtade jag ut våran nya duk. Jag har köpt en vaxduk som är lätt att bara torka av vid spill. Hittills har vi bara haft tygdukar men det funkar inte så bra med två små barn. Och jag är helnöjda med duken faktiskt. Den är fin, och Gabriel gillar den, så det är bra, det är ju han som ska kladda ner den hehe! Jag vet dock inte varför men jag får en sådan julkänsla och längtan av denna duken haha!


Josephine

Gillar