VECKA 37

Igår gick vi in i ny vecka, men mannen i huset fyllde 25 år igår så därför blev det ingen uppdatering. Men somsagt gick vi in i vecka 37 igår och nu är han stor som en vintermelon. Var tvungen att googla vad det var, för jag har aldrig hört talas om de tidigare haha! Jag tycker magen har stannat upp lite nu, tycker inte den blir större. Nu kanske den bara ska sjunka lite mer. I annat fall märker jag ingen skillnad på själva magen. Men jag ska till BM på fredag så får vi se när hon mäter den om den växt något.

Såhär står det i Preglife-appen:

Barnet:
Barnets totala längd är nu cirka 46 cm, och det väger cirka 2,79 kg i början av veckan och cirka 2,97 kg vid veckans slut.
Barnet förbereder sig på livet utanför livmodern - bland annat genom att suga på tummen. Sugreflexen är viktig så att barnet senare kan amma.
Kom ihåg att du som blivande mamma fortsatt ska känna fosterrörelser dagligen, kontakta annars förlossningsenheten, dag som natt.

Egna tankar:
Jag mår som tidigare, ont i händerna och mina fötter är extremt svullna, tack och lov för stödstrumpor kan jag säga! Jag har känt mer hunger senaste veckan. Kan känna mig proppmätt efter att jag ätit, men sen tar det inte lång stund innan jag börjar känna mig hungrig igen. Jag tycker annars inte att jag märker någon skillnad i mitt mående nu för tiden. Vissa dagar är jag pigg, då promenerar jag mycket, städar och donar här hemma. Medan vissa dagar är jag helt slut och då vill jag bara sova.

Det är väl nu den eviga väntan börjar, han kan komma när som helst egentligen, lika väl nu som i början av januari. Ingen direkt skillnad i mående och bebis är färdigbakad på söndag. Så det sker ju inga större förändringar med honom heller förutom att han växer. Så veckouppdateringarna i appen är ju ungefär densamma varje vecka nu. Men den som väntar på något gott!

Idag ska vi köpa lite snacks och sånt vi ska ha med i BB-väskan, och jag ska förbi ICA och hämta ut ett paket. Det är nämligen mina allra första amningsbh:ar som kommit. Jag har varit så seg med att beställa det haha, men det är svårt att veta storlek på brösten nu eftersom de växt en del under graviditeten. Så vi får se om jag kan ha dem eller om det behövs större storlek ändå.

Kram, Josephine

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Ibland kanske man blir lite blind för sig själv så man inte mäker hur det växer? Men lycka till på fredag vännen och hoppas såklart på uppdatering 😃 KRAMnouw.com/emmaengstrom
josephinees
josephinees,
Jaa så är det säkert! 🥰 tack fina du! Kramnouw.com/josephinees
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229