SÖNDAGSLISTAN

VECKANS BÄSTA:
Det bästa denna veckan måste jag nog ändå säga är att allt blev klart med försäkringskassan, så jag fick ett datum på när jag ska gå på mammaledighet. Det har varit ett enormt stressmoment för min del, så det känns så himla skönt att kunna släppa det, att det är klart och fixat nu, så man kan börja planera framtiden bättre.

VECKANS SÄMSTA:
Jag kommer faktiskt inte på något, så jag hoppas över denna den här veckan!

VECKANS MÅENDE:
Jag har haft enormt ont i kroppen den här veckan, dels på grund av foglossning men även för att jag blir så vätskefyllt i händer och fötter att det gör ont i alla lederna. Extremt irriterande, speciellt att det gör så ont i fingrarna när jag försöker böja dem. Men bortsett från det så har jag mått bra den här veckan. Jag känner mig lycklig och glad!

VECKANS GODASTE:
Det måste jag nog ändå säga är den feta godispåsen som jag och älskling köpte i fredags. I vanliga fall, när jag inte är gravid med andra ord, så är jag faktiskt inte så förtjust i godis. Självklart är det gott, men det är inget jag brukar köpa hem för jag föredrar chips eller popcorn om jag ska köpa något gottis. Men jag har blivit en sån himla godisråtta, mums så gott det är!

VECKANS IDYLLISKA:

Idag efter att jag hade vaknat så gav vi oss ut på landet, gick en promenad och tog en sväng förbi svampskogen. Det är balsam för själen. Så himla mysigt!

VECKANS LÄNGTAN:
Min största längtan just nu är faktiskt efter barnvagnen. Den bör levereras till oss inom de närmsta två veckorna, vilket jag hoppas att den gör! Vi har nämligen inte sett färgen på tyget i verkligheten, för den modellen fanns inte inne i butik när vi var och kikade, så vi har bara utgått från hur det sett ut på Emmaljungas hemsida. Så jag har faktiskt inte vågat köpa hem något till vagnen än för jag vill se om den går mest åt det grå eller bruna hållet. Det ska bli så mysigt att köpa åkpåse och all bäddning, sen håller jag på och kikar på lite söta vagnmobiler/vagnhänge (vad heter det egentligen?!). Så det är de jag längtar efter mest just nu!

VECKANS TANKE:
Hur fantastiskt fint det är att man som gravid får kontakt med så många andra gravida/mammor. Man börjar följa, kommentera och peppa varandra. Redan samma vecka som jag och V gick ut med vår graviditet så hörde en tjej av sig till mig, någon jag inte känner sen tidigare, och vi pratar dagligen och hänger ibland. Jag har även börjat prata med så många tjejer, vilket gör mig så himla glad. För hur fint är det inte att graviditeterna för samman människor som kanske aldrig hade pratat annars. Jag tycker det är jättefint att vi hör av oss, kommenterar, peppar och stöttar. Cred till oss gravida/mammor! ♥

VECKANS RÄDDNING:
Idag är det exakt 3 månader kvar tills Lilleman är beräknad, min älskade lilla plutt!

VECKANS VILL-HA:
Jag är så himla sugen på att beställa hem Kenzas parfym Alani, den verkar vara en typiskt jossan-doft. Så jag är verkligen nyfiken på den och skulle gärna vilja ha den!!!

#bestofnouw #veckansblogg #nouwinfluencer #nouwinspiration #söndagslistan #lista

Kram, Josephine

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Åh usch, vätska i kroppen är verkligen inte roligt och kan känna igen det med fingarna :'D Snacka om irriterande! Men hoppas det kommer släppa lite under veckan <3 Den parfymen skulle jag verkligen vilja lukta på, nomnom! <3nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229