PROVTAGNING & NYA BH:AR

Hallå finisar! Allt bra?

Jag vaknade tidigt imorse, gjorde mig i ordning och åkte iväg mot sjukan för att lämna lite prover. Jag var så himla trött och det kändes som att det tog en evighet innan jag blev klar och kunde åka hem. Väl hemma så fotade jag till morgondagens samarbete på Instagram (kan även dela med mig av det här ifall ni vill, annars är min ig: josephinelidevad). Sen spelade jag Sims en stund, mitt spel har strulat så himla mycket och förra veckan lyckades jag lösa det med lite hjälp, nu är det dock ytterligare som krånglar, så vi får se om jag kan fixa det på egen hand eller om jag måste kontakta deras kundservice igen.

Jag sov så himla dåligt inatt så jag sov två timmar mitt på dagen, riktigt skönt faktiskt! Hoppas att jag lyckades ta igen lite vila utan att sabba för mig själv så jag inte kan somna ikväll sen. Det vore väldigt typiskt för mig hehe...

Om en stund kommer V hem, då ska vi laga lite lax i ugn med sötpotatismos till, yummie in my tummy! Det var så himla längesen vi åt det, så det ska bli riktigt gott! Är ni också så att man föräter sig på vissa maträtter och sen måste ha en lång paus från det innan man ens kan tänka sig överväga att äta det igen? Detta är en sån rätt för mig. Har inte kunnat äta det på väldigt länge haha.

Här är förresten amnigsbh:arna jag fick hem, visst är dem fina? Jag hade ju noll koll vad för storlek jag behövde nu, men jag lyckades ganska bra! Dock lite liten i ryggen, får knäppa på yttersta. Men hoppas de blir bättre när magen är borta, annars får jag nog köpa några som är större i ryggen. Men det var så himla skönt med ett bra stöd, efter att ha använt Calvin Klein toppar de senaste 9 månaderna. Men vad tycker ni? Visst var dem gulliga?! Dock trodde jag att den svarta skulle vara som en riktig bh typ, men den var som en topp precis som den vita. Men väldigt fin ändå!

Kram, Josephine

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
god kveld 😊nouw.com/livetmitt93
josephinees
josephinees,
Detsamma vännen 😊nouw.com/josephinees
Emma Engström
Emma Engström,
Håller verkligen med om att bh:arna är himla fina, wow! KRAMnouw.com/emmaengstrom
josephinees
josephinees,
Visst? Så himla sköna också 😍 Kramnouw.com/josephinees
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229