MIN SISTA JOBBHELG

Hej finisar!

Igår var pappa och hans sambo här på besök, det var jättetrevligt! Vi kikade på alla bebissaker och sen blev det fika. Jag hade bakat en blåbärspaj och sen blev det glass till, riktigt mumsigt! Vi fick lite saker till lillen, så hima gulliga! När dem hade åkt vid 8-tiden så gjorde jag och V i ordning en sallad och kikade på PH. Vi fick båda jätteont i magen på kvällen så vi gick och la oss strax efter.

Idag sov jag rätt länge, jag går nämligen på mina sista nätter nu, min allra sista jobbhelg - det känns fantastiskt! Mamma kom hit när jag hade vaknat, hon hade med sig lite bebissaker hon med och sen hade hon köpt ett fint nagellack till mig som hon fick hjälpa mig att måla på. Så nu känner jag mig lite fräsch med fina naglar. (Eller ja, så fina naglar man kan ha när man är nagelbitare...) Jag känner mig bortskämd med alla saker jag/vi/lillen får nu när jag är gravid!

Sitter just i skrivandets stund med en liten Lovis på bröstet, så ifall det är stavfel ber jag om ursäkt för jag ser varken tangentbordet eller skärmen knappt. Hon är lite närgången min minsta katt. Skruttfisen! ♥ Väntar på att V ska komma hem från jobbet så ska vi käka lite hemmagjord pizza, dagen till ära!

#bestofnouw #veckansblogg #nouwinfluencer #nouwinspiration #blåbärspaj #momtobe #crazycatlady

Kram, Josephine

Gillar

Kommentarer

aaphoto
aaphoto,
Mums med blåbärspaj 🙈nouw.com/aaphoto
josephinees
josephinees,
Riktigt gottigt 😋nouw.com/josephinees
LivetsomL
LivetsomL,
Mysigt att få bli lite ompysslad! 🥰nouw.com/livetsoml
josephinees
josephinees,
Verkligen! 💞nouw.com/josephinees
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229