FALL LIST NO.2

BESKRIV DIN HÖST MED TRE ORD:
Ovanlig - Den kommer ju verkligen inte vara som tidigare år. Denna höst kommer jag vara höggravid och mammaledig.
Förberedande - Jag kommer gå all in med att förbereda och boa inför bebis ankomst. Speciellt när jag inte längre kommer jobba, då kommer jag ha ännu mer tid till att fixa och dona. Men det är mysigt tycker jag, jag gillar det!
Bloggaktiv - Om jag utgår från att jag kommer må som jag gör nu, så kommer jag få så himla mycket tid och ork över. Jag kommer verkligen försöka satsa på bloggen då, med både bättre kvalité och kvantitet. Jag ser verkligen fram emot det då det känns som jag senaste tiden inte haft varken tid eller ork att faktiskt "prestera".

HUR MYCKET GILLAR/OGILLAR DU HÖSTEN TILL SKILLNAD FRÅN DE ÖVRIGA ÅRSTIDERNA?
Mina favoritårstider är hösten och våren. Dem gillar jag lika mycket men på väldigt olika sätt. Hösten för att den är så himla mysig och våren för jag fyller år och för det börjar bli ljus, snön försvinner och jag är bara som lyckligast på våren helt enkelt. Sommaren kommer på andra plats, jag gillar självklart sommaren men endast när man är ledig så man faktiskt kan åka och bada/sola på fina dagar. Att jobba i värmen är de värsta jag vet. Värmen tar kål på mig, jag har dåligt pigment också så jag bränner mig lätt. Vintern är de värsta jag vet, jag hatar mörker, kyla och snö. Dock ser jag fram emot vintern i år såklart, eftersom jag ska bli mamma.

VAD VAR BÄST MED SOMMAREN I ÅR?
Först att åka till Ullared med min familj på pappas sida. Min farmor har nämligen alltid velat åka dit, så vi åkte dit allesammans bodde på hotell och shoppade i två dagar. Det var supermysigt! En bra start på sommaren helt enkelt ♡ Sen när vi var i stugan med min familj på mammas sida. Vi har hyrt ett och samma hus i nio år, vi alla älskar det och i år var det tyvärr sista gången på länge som vi var där då familjen som bor där ska hyra ut huset i tre-fyra år. Så vi tog verkligen vara på varenda sekund vi var där.

SPENDERA HELA HÖSTEN INOMHUS ELLER UTOMHUS?
Svår fråga! Älskar ju alla färger på hösten, mysiga höstpromenader osv. Men det är ju bara mysigt när vädret är okej. Så jag måste nog säga inomhus och mysa med nära och kära.

VAD KOMMER DU ATT ÄTA OCH DRICKA I HÖST?
Chailatte såklart! Den bästa och godaste varma drycken som finns om ni frågar mig. Sen gärna med någon god paj och vaniljsås.

HUR HÖSTMYSER DU?
Tända doftljus, jag älskar mitt från Yankee Candle som doftar "Warm Appel-pie". Sen ha på sig bekväma kläder, sätta upp håret, gosa ner sig i soffan och kolla på någon bra film tillsammans med Viktor och katterna. Spela kort när något vi börjat göra väldigt flitigt senaste tiden, det är också supermysigt!

SKA DU FIRA HALLOWEEN?
Fira och fira.. Vi ska karva pumpor och höstpynta iallafall. Men något firande blir det nog inte.

HUR FÖRBEREDER DU DIG INFÖR VINTERN?
Fixa klart allt bebisfix, vila och ta vara på sista tiden när det bara är jag och V. Jag ska försöka vara ute i lite god tid i år med att köpa julklappar, jag är alltid ute i sista sekund i vanliga fall... Men nu vet vi ju inte ens om vi kommer vara hemma eller på BB detta år. Men lite firande hoppas jag på att vi ska hinna med.

#bestofnouw #veckansblogg #nouwinfluencer #nouwinspiration #fall #lista #höstlista

Kram, Josephine

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229