Jag behöver smink tips! pronto.

Jag letar efter en foundation och ett puder som är täckande men som inte blir typ grå om man tar lite mer än vanligt.

Jag fick ett prov från clinique som hette even better, den var verkligen perfekt för min hy. Men tyvärr kan jag inte betal 4300 spänn för en foundation.

Så snälla har ni några tips?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag blev igår morse väckt av ett sms av det ovanliga. Jag var tvungen att gnugga ögonen och sätta mig upp och läsa en gång till för det var faktiskt både konstigt och väldigt kul.

Människan frågade helt enkelt rakt på sak om jag kunde tänka mig att vara med han och hans tjej och mysa.

Jag var tvungen att fråga honom vad han menade med att mysa? Vill han jag ska sitta med han och hans tjej när dom kollar film? Eller helt enkelt en trekant? Jag hoppades på filmen. Men nej.

 

 

En vacker text,

Hey baby so unusual
Didn't anyone tell you, you're supposed to break my heart?
I expect you to. So why havent you?
Maybe you're not even human 'cause, only an angel could be so unusual.
Sweet surprise, I could get used to.
Unusual You.

 

Likes

Comments

Varför är det alltid lättare att ge råd till andra än att ge råd till sig själv?

Jag får ofta höra att jag e grym på att ge råd och jag är förståndig osv. Varför har jag då så jäkla svårt att ta åt mig av mina egna jäkla råd? Varför är jag som en psykolog som har kaos i sitt eget liv?

Ibland kan jag tänka när jag säger något vettigt, att va fan så borde jag också göra? Men nej. Det måste typ komma från någon annan innan jag kan känna att det är okej att följa det rådet.

Konstig är jag..

Likes

Comments

When the drugs don't work no more, you get high on life.

Thats what they say when you feeling down.

 

I am the ultimate high, I am the the rush you been waiting for your whole life.

I am you pusher.

 Likes

Comments

Jag är en riktig tönt när det gäller kärlek. Kärlek är det vackraste jag vet. Riktig jäkla kärlek. Kärlek mellan två personer då man vet att man hittat sin soulmate. Sådan kärlek snackar jag om. Ingen kärlek där man faktiskt tänker på någon annan.

Jag har en så innerlig längtan att få uppleva sådan kärlek. Då man vet att det är rätt. Då man älskar varandra utan gräns. Man kan offra sitt liv för den personen. Det är inte ni två, ni är en person.

Det är så vackert att jag kan börja gråta, så vackert så vackert...

Och ja jag tror sådan kärlek finns!! RIKTIG kärlek.

Jag tror inte någon bara hittat på att man kan älska så, och sedan fått ut det i känslor och ord i en film så bra att folket som tittar börjar gråta. Någon har upplevt det. Någon vet.

Den sista tiden har min längtan blivit större. Mitt hjärta gör ont. Jag vet inte vad jag ska göra? För det är inte direkt att träffa en grabb bara och känna så, nej nej det är mycket större än så. Man kanske inte äns träffar den personen föränns man ligger på ålderdomshem och man är 85 bast.

I vilket fall som helst så är jag en riktig jäkla sucker för kärlek.

Likes

Comments

Jag är så trött på att människor inte vågar visa sina känslor, precis som att det är något fult med att visa att man är ledsen, sårad eller tom arg?

Det är bara okej att vara glad. Att vara glad hela tiden ingår inte i livet, men det verkar många glömma av. Om någon frågar hur du mår ska du svara bra. Svarar du sådär eller att du är lite nere idag så blir folk besvärade, känner ett obehag eller tycker du är en deprimerad människa.

Jag skäms inte över mina känslor alls. Jag har många känslor! För många ibland.. Och jag visar dom. T.ex. på facebook kan jag skriva något mindre glatt så får jag skit direkt, att jag är deppig, aldrig glad, frågor som: hur mår du egentligen?

Vad händer där?`Då blir jag upprörd. Det folk inte vet är att i stortsätt varenda status uppdatering som inte handlar om mitt liv är från en låt, alltså en låttext. Och alla tar det direkt som att det är mina ord, mina tankar och jag mår inte bra. Psykiskt. Jag är väldigt nere och deprimerad enligt många för jag visar när jag e ledsen eller arg.

Detta är FEL! Snälla bara för folk e rädda för att vara ledsna, vara arga eller besvikna så är inte dom mindre ledsna än vad jag är.

Jag har en kompis som är "glad" jämt. Och då överdriver inte jag. Jämt ler hon, Jämt skrattar hon. Det värsta är att det inte är äkta. Hon mår skit. Men det är inte accepterat att må skit och att må dåligt i detta samhället, så hon säger inget. Döljer det. Vilket gör att hon mår ännu dåligare att hon inte får ut det. Det är hemskt att se..

Så snälla visa känslor!!!!

Man är ingen mes för att man gråter? Herregud vakna...

Likes

Comments

Asså jag blir så irriterad, jag la ut en annons på blocket med min mobil. Då skrev jag att jag vill ha 800 för den inklusive tillbehör. Jäkligt bra pris på en telefon som kostade 3000 som ny och bara är ett år gammal.

Ändå så ska folk lik förbannat skriva till mig,
 - du får 600 för den!

NEJ!!!!!!! jag vill ha 800 därför skrev jag det.

Liksom de är ingen jäkla marknad i marocko där man kan pruta ner priset!!!!

Och inte bara en människa som skrivit så, tom 400 har dom bjudit på den. Hade jag velat ha en jäkla bjud givning på den hade jag lagt ut den på tradera eller ställt mig på torget och bjudit ut den.

IDIOT människor.

Var bara tvungen att få av mig den ilskan..

Likes

Comments

I am not a whore
But I like to do it!

Most boys I meet are quite savage.
The say I look yummy and they want a taste,
But I'm a human not a sandwhich!

Sometimes I feel like LL Cool J,
I need love not random booty.
But every boy I try to get to know
Ends up tryin' to do me

I said

Sometimes, I just wanna dance
Boy I know you like my style
But get your hand outta my pants

I am not a whore
I'm not your whore!

 

LMFAO - bäst
 

Likes

Comments

Hon är så vacker. Sexig. och HAR FRÄKNAR!!

Åh jag älskar det.. Jag hatar mina fräknar och önskade att jag kunde se så fräsch ut som hon gör i sina.

DET ÄR INTE OKEJ att vara så snygg!!!

Likes

Comments

Om alla män är svin är vi suggor. haha go människa det där. Och smart måste jag tillägga.

 

Men are stupid, and women are crazy.

And the reason women is crazy, is because men are stupid.

Likes

Comments